Ανακοινώθηκε το Broken Sword 6: Parzival’s Stone

Η Revolution Software ανακοίνωσε το έκτο κεφάλαιο της σειράς Broken Sword, συνεχίζοντας τα περιπετειώδεις ταξίδια point-and-click των George Stobbart και Nico Collard με το Broken Sword: Parzival’s Stone.

Ο νέος τίτλος θα χρησιμοποιεί ένα graphic style “Super 2D”, με σκηνικά

δημιουργημένα στο χέρι που εφαρμόζονται σε τρισδιάστατη γεωμετρία και θα βάζει τους παίκτες στο κέντρο μιας τρομακτικής συνωμοσίας που περιλαμβάνει ναζιστές κυνηγούς θησαυρών, ένα αρχαίο χειρόγραφο, μεσαιωνικές ιστορίες, κβαντική φυσική και μυστική τοποθεσία του μυθικού χαμένου Δισκοπότηρου. Εν τω μεταξύ, ο Αρμαγεδδών πλησιάζει και οι George και Nico θα έχουν επιχειρηματίες τεχνολογίας, διεφθαρμένες κυβερνητικές υπηρεσίες και ενεργειακές εταιρείες δισεκατομμυρίων δολαρίων να αντιμετωπίσουν.

Πριν από όλα τα παραπάνω, οι φίλοι της σειράς Broken Sword, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια νέα έκδοση 4K του αρχικού παιχνιδιού, με τίτλο Broken SwordShadow of the Templars: Reforged.

Με την remaster έκδοση, οι παίκτες θα επιστρέψουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στους δρόμους του Παρισιού, όταν ο George συνάντησε για πρώτη φορά τον Nico και βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα παγκοσμιοποιημένο μυστήριο που περιστρέφεται γύρω από τους Ναϊτες Ιππότες. Οι εμβληματικές τοποθεσίες του παιχνιδιού θα έχουν επανασχεδιαστεί, τα sprites θα ανανεωθούν, ο ήχος θα βελτιωθεί και άλλες πτυχές του πρωτότυπου του 1996 θα βελτιωθούν, σε αυτό που ο CEO Charles Cecil αποκαλεί την έναρξη της “Αναγέννησης του Broken Sword”.

Το Broken Sword: Parzival’s Stone είναι υπό ανάπτυξη για κονσόλες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και mobile συσκευές, ενώ το Broken SwordShadow of the Templars: Reforged θα γίνει διαθέσιμο για κονσόλες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και mobile συσκευές στις αρχές του 2024.

Μπορείτε να δείτε τα reveal trailer των δύο τίτλων παρακάτω.

The post Ανακοινώθηκε το Broken Sword 6: Parzival’s Stone first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώθηκε το Broken Sword 6: Parzival’s Stone appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα