Αλλαγών συνέχεια για την Plaion

Όπως έγινε γνωστό, η Plaion -πρώην Koch Media- αναδιαρθρώνει την επιχείρηση έκδοσης παιχνιδιών, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε απολύσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρία έχει σκοπό να ενοποιήσει τις Deep Silver, Prime Matter και Ravenscourt σε ένα ενιαίο εμπορικό σήμα.

Με την αναδιάρθρωση αυτή, αναπόφευκτα θα προκύψουν και κάποιες απολύσεις. Υπενθυμίζουμε πως

η Koch Media πέρυσι άλλαξε το όνομα της σε Plaion και συγχώνευσε πολλαπλές εκδοτικές εταιρείες σε μία.

Η εταιρεία σχεδιάζει να σταματήσει την αυτόνομη πορεία των τριών εκδοτικών της ομάδων – Deep Silver, Prime Matter και Ravenscourt – και αντ’ αυτού να εκδώσει όλους τους σχετικούς τίτλους των ομάδων υπό την επωνυμία “Plaion”.

Η Koch δημιούργησε την Deep Silver το 2002 και την Ravenscourt το 2015, με τη μεν πρώτη να διαχειρίζεται μεγαλύτερους τίτλους της εταιρείας, όπως τα Saints Row, Metro και Dead Island και τη δεύτερη να επικεντρώνεται αρχικά σε παιχνίδια προσομοίωσης, προτού ασχοληθεί με indie και πιο φιλικούς προς την οικογένεια τίτλους, όπως το Let’s Sing. Η Prime Matter δημιουργήθηκε το 2021 και χειριζόταν τίτλους όπως το επόμενο Painkiller και την έκδοση του Kingdom Come Deliverance της Warhorse Studios για το Switch.

Στο μέλλον, οι εκδοτικές δραστηριότητες της Plaion για τις τρεις αυτές εταιρείες θα στηρίζονται σε τέσσερις πυλώνες: Υπηρεσίες έκδοσης, Παγκόσμιες πωλήσεις και μάρκετινγκ και Συνεργασία διανομής. Τέλος, προς το παρόν οι άλλες δύο ομάδες της εταιρείας, οι Milestone και Vertigo Games, δεν αναφέρθηκαν σε καμία ανακοίνωση και ενδέχεται να μην επηρεαστούν.

The post Αλλαγών συνέχεια για την Plaion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα