Αλλαγές στην ηγεσία της 343 Industries

Η Microsoft ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της ηγετικής ομάδα της 343 Industries μετά την αποχώρηση της επικεφαλής του studio, Bonnie Ross.

Η Ross ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αποχωρεί από το studio που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη της σειράς των Halo,

λόγω ενός οικογενειακό ιατρικού ζητήματος. Ήταν στη βιομηχανία του gaming για πάνω 28 χρόνια ενώ ήταν επικεφαλής της 343 τα τελευταία 15 χρόνια.

pic.twitter.com/dy2HAbyPaV

— Bonnie Ross (@PlutonForEver) September 12, 2022

Στη γνωστοποίηση της αποχώρησής της, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ενώ ήλπιζα να μείνω με το Halo μέχρι το Winter Update, σας ενημερώνω ότι θα φύγω από την 343 για να ασχοληθώ με ένα οικογενειακό ιατρικό ζήτημα. Είμαι απίστευτα περήφανη για τη δουλειά που έχουν κάνει όλοι στην 343 Industries με το Halo Infinite, τη Master Chief Collection, την τηλεοπτική σειρά Halo και πολλά άλλα. Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω δίπλα στην ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια και να είμαι μέρος ενός σύμπαντος που αγαπώ. Ευχαριστώ όλους στην κοινότητα του Halo για την υποστήριξή σας. Το μέλλον του Halo είναι λαμπρό. Ανυπομονώ να ζήσετε όλοι σας αυτό που σας επιφυλάσσουμε και να επευφημώ μαζί σας, ως οπαδός, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Halo τον Οκτώβριο».

Μετά την αποχώρησή της, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι ο μέχρι πρότινος επικεφαλής παραγωγής της 343, Pierre Hintze, θα γίνει άμεσα επικεφαλής του studio, ενώ οι αλλαγές για το studio του Halo δεν σταματούν εκεί. Ο Bryan Koski, ο οποίος ήταν επικεφαλής του μάρκετινγκ για το Halo, θα γίνει GM του franchise, ενώ η επικεφαλής επιχειρήσεων και υπεύθυνη για το κομμάτι των esports, Elizabeth Van Wyck, θα επιβλέπει πλέον μεγαλύτερο κομμάτι του studio και της λειτουργίας του.

Όλες αυτές οι αλλαγές έρχονται, φυσικά, μετά την ξαφνική και αναγκαστική αποχώρηση της Ross, ωστόσο το timing των αλλαγών αυτών έρχεται και μετά από την ανακοίνωση της 343 ότι ακυρώθηκε το local campaign split-screen co-op του τίτλου αλλά και τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για το November Update του παιχνιδιού.

The post Αλλαγές στην ηγεσία της 343 Industries appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα