Trailer και εικόνες από το Alan Wake Remastered

Μπορεί εδώ και χρόνια το Alan Wake να είχε μπει σε μια κατάσταση λήθης, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει και επισήμως στο προσκήνιο. Αρχικά, είχαμε τη διαρροή της ύπαρξης ενός remaster για το Alan Wake, πριν ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα ένα εικοσιτετράωρο αργότερα. Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Alan Wake Remastered, χάρη σε μερικά νέα screenshots που αποκαλύφθηκαν μέσω μιας ανάρτησης στο κατάστημα του Amazon για το παιχνίδι, η οποία

κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά, και ενός trailer που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του PlayStation Showcase 2021 από τη Sony

Γνωρίζουμε ήδη ότι η νέα έκδοση του τίτλου θα διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών αναβαθμίσεων στο μοντέλο του χαρακτήρα του Alan Wake, καθώς και βελτιωμένα cinematics, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς σε τι βαθμό θα είναι αναβαθμισμένα αυτά σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία, αλλά για όσους έχουν παίξει τον τίτλο στην αρχική του έκδοση, μπορούν να δουν τα νέα screenshots και να κάνουν τις διαπιστώσεις τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα screenshots καθώς και το trailer.

Το Alan Wake Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Trailer και εικόνες από το Alan Wake Remastered appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα