Gameplay υλικό από το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Από το επίπεδο “Hang Eight” του Crash Bandicoot 2.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχαν δημοσιευτεί τέσσερα screenshots από το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy της Vicarious Vision, παρουσιάζοντάς μας τη δουλειά που έχει γίνει στην remaster έκδοση του Crash Bandicoot

2: Cortex Strikes Back. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η Activision δημοσίευσε το πρώτο επίσημο gameplay video από το Crash Bandicoot 2 στην remastered έκδοση του.

Το gameplay video, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, μας μεταφέρει στην πίστα “Hang Eight”, που είναι το τρίτο επίπεδο από το πρώτο warp room, στην οποία ο Crash θα πρέπει να “ανέβει” το ποτάμι αποφεύγοντας την επαφή με το νερό, τις νάρκες , τις ρουφήχτρες, τα πιράνχας και τα σαρκοφάγα φυτά.

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4 στις 30 Ιουνίου, χωρίς να αποκλείεται μια μελλοντική κυκλοφορία του και σε άλλες πλατφόρμες.

Check out the first gameplay of the 'Hang Eight' level from Crash Bandicoot 2, now fully remastered in the Crash Bandicoot N. Sane Trilogy! pic.twitter.com/JbhLrDLnnw

PlayStation (@PlayStation) March 10, 2017ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα