Gameplay από το Warhammer 40.000: Darktide

Κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest πριν από λίγες μέρες, η Fatshark έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο δείγμα από gameplay του επερχόμενου Warhammer 40.000: Darktide, ενός action τίτλου τεσσάρων παικτών στο στυλ των Vermintide, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το gameplay έρχεται σε συνέχεια του CG trailer που είχαμε την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια του

Warhammer Skulls Showcase, και περιλαμβάνει τμήμα ενός mission playthrough, στο οποίο οι Heretics έχουν σαμποτάρει το σύστημα ισχύος της Tertium. Εναπόκειται στους τέσσερις αντι-ήρωες μας να σώσουν τη μέρα, σε μια αποστολή υψηλών διακυβεύσεων, γεμάτη με βάναυσες εκτελέσεις και πολύ gore.

“Ήταν μια συναρπαστική και ίσως λίγο τρελή εβδομάδα για την Fatshark, με την δημοσίευση δύο ολοκαίνουργιων trailer για το Warhammer 40.000: Darktide”, δήλωσε ο CEO της Fatshark, Martin Wahlund. “Ενώ το εκπληκτικό Warhammer Skulls trailer της περασμένης εβδομάδας επικεντρώθηκε περισσότερο στην ιστορία, το gameplay είναι αυτό στο οποίο καταλήγουν όλα και σήμερα σας δώσαμε σχεδόν 120 δευτερόλεπτα Darktide”.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο νέο gameplay του Warhammer 40.000: Darktide παρακάτω.

Το Warhammer 40.000: Darktide αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και PC στις 13 Σεπτεμβρίου 2022. Θα είναι διαθέσιμο επίσης μέσω Game Pass.

The post Gameplay από το Warhammer 40.000: Darktide appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα