Cine-TV #261

Σε μια κίνηση που αναμενόταν -και είχε προαναγγελθεί- εδώ και αρκετό καιρό, η Warner Bros. Discovery προχώρησε στην επαναδιαμόρφωση της συνδρομητικής υπηρεσίας της, το HBO Max. Η εταιρία ουσιαστικά ολοκλήρωσε το rebranding της streaming πλατφόρμας της, αλλάζοντας και το όνομα της υπηρεσίας, η οποία εφεξής θα λέγετε απλά “Max”. Η νέα

προσφερόμενη συνδρομητική υπηρεσία των Warner και Discovery θα περιέχει παλαιότερο υλικό από σειρές και ταινίες των δύο εταιριών, ενώ υπόσχεται πως σύντομα θα προστεθεί στον ήδη προσφερόμενο κατάλογο και νέο -ποιοτικό- υλικό.

To Max θα διαθέτει περιεχόμενο τόσο από το HBO Max όσο και από το Discovery, συνδυάζοντας έτσι τις δύο υπηρεσίες streaming της εταιρείας και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 23 Μαΐου. Όσον αφορά την τιμολόγηση, στην Αμερική θα υπάρχει μια βαθμίδα που θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις και θα είναι η αρχική επιλογή με 9,99 δολάρια το μήνα ή 99,99 δολάρια το χρόνο, καθώς και μια έκδοση χωρίς διαφημίσεις που θα κοστίζει 15,99 δολάρια το μήνα ή 149,99 δολάρια το χρόνο. Δυστυχώς, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια πληροφορίες για το πότε θα έρθει η νέα μορφή της εν λόγω συνδρομητικής υπηρεσίας στη χώρα μας.

Ο γράφων θεωρεί πως η νέα πλατφόρμα της Warner Bros. Discovery, όπως διαμορφώνεται από πλευράς περιεχομένου, φαίνεται να προσφέρει μια πληθώρα από επιλογές παλαιότερων και -εγγυημένα- επιτυχημένων σειρών όπως τα: The Wire, The Sopranos, Band of Brothers, Boardwalk Empire, Rome, Fringe, The Deuce αλλά και νεότερων σειρών, οι οποίες είτε συνεχίζονται είτε έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα όπως τα Game of Thrones, The Last of Us, True Detective, Succession κ.α.

Ταυτόχρονα στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο -κυρίως ποιοτικών σειρών παραγωγής HBO- στην υπηρεσία έρχονται σύντομα να προστεθούν και νέες σειρές, οι οποίες ανακοινώθηκαν στα πλαίσια του rebranding της υπηρεσίας, όπως η συνέχεια του True Detective, η νέα σειρά The Sympathizer με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr., το The Penguin με τον Colin Farrell αλλά και η μεταφορά του κόσμου του Harry Potter στη μικρή οθόνη και η συνέχεια του House of the Dragon καθώς και το A Knight of the Seven Kingdoms, στο σύμπαν του Game of Thrones. Τέλος, στη βιβλιοθήκη θα υπάρχουν και όλες οι ταινίες της Warner που ήδη έχουν προβληθεί στο κινηματογράφο και σταδιακά θα προστίθενται και νέες καθώς και όλες οι παραγωγές και τα ντοκιμαντέρ του Discovery.

Εσάς, πώς σας φαίνεται η νέα προσπάθεια της Warner και το rebranding του HBO Max; Συνυπολογίζοντας την ήδη υπάρχουσα βιβλιοθήκη της υπηρεσίας με τις παλαιότερες σειρές του HBO, αλλά και τις νέες σειρές που ανακοινώθηκαν για την υπηρεσία, θα ενδιαφερόσασταν να κάνετε συνδρομή στη νέα streaming πλατφόρμα του Max όταν αυτή γίνει διαθέσιμη στην Ελλάδα; Ή καλύπτεστε από άλλες εναλλακτικές ή συνδρομητικές πλατφόρμες που υπάρχουν ήδη στη χώρα μας;

Trailers

Guardians of the Galaxy Vol. 3
Σκηνοθέτης: James Gunn (Guardians of the Galaxy)
Πρωταγωνιστούν: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista
Πρεμιέρα: 4 Μαΐου 2023

Ακόμα αναστατωμένος και κυριολεκτικά συντετριμμένος από την απώλεια της Gamora, ο Peter Quill συγκεντρώνει την ομάδα του για μια ακόμη -τελευταία- φορά, ώστε να υπερασπιστεί το σύμπαν σε αποστολή που θα μπορούσε να σημάνει το τέλος των Guardians αν δεν πετύχει. Η τελευταία σκηνοθετημένη από τον James Gunn ταινία του σύμπαντος της Marvel, κλείνει τον κύκλο μιας ετερόκλητης -απολαυστικής-ομάδας και των απίστευτων περιπετειών τους σε όλο τον γαλαξία.

Fast X
Σκηνοθέτης: Louis Leterrier (The Transporter, The Incredible Hulk)
Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, John Cena, Jason Statham, Helen Mirren, Charlize Theron
Πρεμιέρα: 19 Μαΐου 2023

Το Fast X, η δέκατη ταινία της σειράς Fast & Furious. Αυτή τη φορά η γνωστή “οικογένεια” έρχεται αντιμέτωπη με τον πιο θανατηφόρο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ: Μια τρομακτική απειλή που αναδύεται από τις σκιές του παρελθόντος, η οποία τροφοδοτείται από την ακατάπαυστη δίψα για αιματηρή εκδίκηση, και η οποία είναι αποφασισμένη να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει τα πάντα -και όλους- που αγαπάει ο Dom, για πάντα.

Ο Vin Diesel έρχεται σε αντιπαράθεση υψηλών οκτανίων με τον Jason Momoa -σε ρόλο κακού που ξεφύτρωσε από παιχνίδι Far Cry- και όλα είναι ανοιχτά. Εκρήξεις, σφαίρες, όπλα, παρέλαση γνωστών ηθοποιών και φυσικά αμέτρητα -ακόμη και χρυσά- αυτοκίνητα, τα οποία μας οδηγούν προς το τέλος της ιστορίας του Dominic Toretto και της ομάδας του.

FUBAR, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: 25 Μαΐου 2023 (Netflix), 8 επεισόδια

Όταν ένας πατέρας και η κόρη του μαθαίνουν ότι ο καθένας τους δούλευε κρυφά ως πράκτορας της CIA για χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα και ότι πραγματικά δεν γνωρίζονται καθόλου. Αναγκασμένοι να συνεργαστούν ως ομάδα, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά ακραίων και επικίνδυνων γεγονότων. Ο Arnold Schwarzenegger στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά φαίνεται αρκετά ορεξάτος και εμείς με τη σειρά μας περιμένουμε -και ίσως εν μέρει ανυπομονούμε- να δούμε το τελικό αποτέλεσμα μέσω του Netflix. Άλλωστε… Heroes don’t retire. They reload.

All the Light We Cannot See, Μίνι σειρά
Πρεμιέρα: 2 Νοεμβρίου 2023 (Netflix), 4 επεισόδια

Βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα, η ταινία αφηγείται την ιστορία της δύναμης της ανθρώπινης σύνδεσης. Κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, η σειρά ακολουθεί τις ζωές της Marie-Laure Leblanc, μιας τυφλής Γαλλίδας που βρίσκει καταφύγιο στον θείο της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και του Werner Pfennig, ενός πανέξυπνου Γερμανού εφήβου με ειδίκευση στην επισκευή ραδιοφώνων.

Μέσα από μια κοινή μυστική σύνδεση, βρίσκουν την πίστη στην ανθρωπότητα και τη δυνατότητα της ελπίδας. Ενδιαφέρουσα ιστορία με τον Shawn Levy του Stranger Things στο τιμόνι, την οποία αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε σύντομα μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας του Netflix.

The Penguin, Μίνι σειρά
Πρεμιέρα: 2024 (Max)

Η σειρά ακολουθεί τη μεταμόρφωση του Oswald Cobblepot από έναν παραμορφωμένο, ασήμαντο περιθωριακό σε έναν από τους πιο γνωστούς και επικινδύνους γκάνγκστερ του Gotham και βασικούς ανταγωνιστές του Batman, τον Πιγκουίνο. Ο ταλαντούχος Colin Farrell, μεταμορφώνεται εκ νέου σε Penguin και επαναλαμβάνει τον ρόλο που είχε στη τελευταία μεταφορά του Batman στη μεγάλη οθόνη.

Ο Matt Reeves είναι υπεύθυνος για την τηλεοπτική σειρά, η οποία από το τρέιλερ της μπορούμε να δούμε πως θα ακολουθήσει το ύφος της ταινίας The Batman του 2022. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και να πάρουμε μια ακόμη γεύση της νουάρ μεταφοράς της Gotham.

True Detective: Night Country, 4η σεζόν
Πρεμιέρα: 2023 (Max)

Σύμφωνα με την περιγραφή του τέταρτου κεφαλαίου της -πολύ επιτυχημένης- ανθολογίας, στο Ennis της Αλάσκας οι άνδρες που λειτουργούν έναν ερευνητικό σταθμό εξαφανίζονται. Για να λύσουν την υπόθεση, οι ντετέκτιβ Danvers και Navarro θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπες με το σκοτάδι και να σκάψουν στις στοιχειωμένες αλήθειες που βρίσκονται θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης σειράς του HBO, με πρωταγωνίστριες τις Jodie Foster και Kali Reis, επιστρέφει -μετά από καιρό- το 2023, με ένα άκρως ενδιαφέρον τρέιλερ και ο γράφων αναρωτιέται αν θα μπορούσε να ξεπεράσει τις χλιαρές προηγούμενες σεζόν και να φτάσει το μεγαλείο της πρώτης σεζόν με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Matthew McConaughey και Woody Harrelson.

The Regime, Μίνι σειρά
Πρεμιέρα: 2024 (Max)

Η Kate Winslet θα υποδυθεί την καγκελάριο μιας χώρας, της οποίας η κυβερνητική νομιμότητα αμφισβητείται. Το The Regime αφηγείται την ιστορία ενός έτους πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού καθεστώτος, καθώς αυτό αρχίζει να διαλύεται.

Με βάση το τρέιλερ, η πλοκή της σειράς θα επικεντρωθεί γύρω από τη νομιμότητα της κυβέρνησης που έχει εγκαθιδρυθεί μέσω ενός πραξικοπήματος. Ταυτόχρονα βλέπουμε μια τεράστια ασυνέπεια μεταξύ όλων των -ψευδών- δηλώσεων της καγκελαρίου σχετικά με τη θέληση του λαού και των πραγματικών γεγονότων που άλλαξαν τον τρόπο ζωής της συγκεκριμένης χώρας.

The Sympathizer, Μίνι σειρά
Πρεμιέρα: 2024 (Max)

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Viet Thanh Nguyen, βραβευμένο με Πούλιτζερ, το The Sympathizer είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ και ταυτόχρονα μια διαπολιτισμική σάτιρα για τους αγώνες ενός μισού Γάλλου, μισού Βιετναμέζου κομμουνιστή κατασκόπου κατά τις τελευταίες ημέρες του πολέμου του Βιετνάμ και την εξορία του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Park Chan-wook και ο Don McKellar είναι συμπαραγωγοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς. Στο καστ πρωταγωνιστούν οι Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Ky Duyen και Sandra Oh- και ο πρωταγωνιστής και παραγωγός Robert Downey Jr. που παίζει πολλούς ρόλους. Ενδιαφέρουσα μεταφορά ενός πολύ επιτυχημένου μυθιστορήματος, με τον Downey Jr. να κάνεις πολλαπλές εμφανίσεις σε διάφορους ρόλους. Απολαυστικό τρέιλερ, το οποίο αναμένουμε να μετουσιωθεί και σε μια καλοεκτελεσμένη σειρά.

Cine – TV Νέα

Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη της τηλεοπτική σειράς Harry Potter

Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη τηλεοπτικής μεταφοράς των βιβλίων Harry Potter. Η μεταφορά θα προβληθεί στη συνδρομητική υπηρεσία Max του HBO. Η τηλεοπτική μεταφορά του σύμπαντος της J.K. Rowling θα είναι μια “δεκαετής σειρά” που θα διασκευάζει τα επτά μυθιστορήματα της συγγραφέως με νέο καστ.

Περιγράφεται ως μια “πιστή προσαρμογή της αγαπημένης σειράς βιβλίων Harry Potter” και θα είναι διαθέσιμη στο Max.

Πρώτη ματιά για την ταινία Havoc με τον Tom Hardy

Το αστυνομικό δράμα Havoc του Netflix, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy, μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα του, τα οποία έγιναν κυρίως στην Ουαλία. Στη νέα ταινία, την οποία έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης -των εντυπωσιακών Raid- Gareth Evans, πρωταγωνιστούν επίσης οι Forest Whitaker και Timothy Olyphan. Η υπόθεση της νέας ταινίας του Hardy ακολουθεί μια υπόθεση ναρκωτικών, η οποία πάει στραβά. Ένας ντετέκτιβ πρέπει να πολεμήσει μέσα στον εγκληματικό υπόκοσμο για να σώσει τον αποξενωμένο γιο ενός πολιτικού, ενώ παράλληλα ξετυλίγει το κουβάρι του σκοτεινού πλέγματος συνωμοσίας και διαφθοράς της πόλης του.

RoboCop, Pink Panther, Stargate και άλλα franchise ίσως επανέλθουν μέσω του Amazon Prime

Μετά την εξαγορά της MGM το 2022, η Amazon εξετάζει την επαναφορά αρκετών γνωστών και ανενεργών franchise μέσω της συνδρομητικής της υπηρεσίας. τα franchises που εξετάζει η Amazon για μελλοντικά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα: Barbershop, Fame, Legally Blonde, Pink Panther, RoboCop, Stargate, The Magnificent Seven, The Thomas Crown Affair κ.α. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Legally Blonde, RoboCop και Stargate εξετάζονται τόσο για κινηματογραφική όσο και για τηλεοπτική μεταφορά. Παράλληλα, τα Barbershop, Fame και The Magnificent Seven έχουν τηλεοπτικές σειρές που αναπτύσσονται ενεργά από τα Amazon Studios.

Ταινίες φέρετε να αναπτύσσονται για τα Pink Panther The Thomas Crown Affair, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αναπτυχθεί και ένα project για το Poltergeist. Τέλος, πολύ πιθανή μοιάζει και η μεταφορά με κάποιον τρόπο του franchise του Rocky στη μικρή οθόνη με μορφή σειράς.

Λεπτομέρειες για το The Piano Lesson

Αποκαλύφθηκε το καστ για την επερχόμενη μεταφορά του “The Piano Lesson” του August Wilson από το Netflix, με πρωταγωνιστές τους Samuel L. Jackson και John David Washington. Η ταινία θα είναι διασκευή του ομώνυμου θεατρικού έργου του Wilson του 1987 και θα αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Charles στο Πίτσμπουργκ του 1936 κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης. Το καστ της ταινίας θα συμπληρώνουν οι: Ray Fisher (Justice League), Danielle Deadwyle (The Harder They Fall), Michael Potts (Ma Rainey’s Black Bottom) και Corey Hawkins (Straight Outta Compton).

Αποκαλύφθηκε το καστ του Knuckles, της spin-off σειρά του Sonic the Hedgehog

Οι πρωταγωνιστές του Sonic the Hedgehog, Adam Pally και Tika Sumpter, θα πλαισιώσουν επίσημα τον Idris Elba στην επερχόμενη σειρά Knuckles της Paramount+. Οι Pally και Sumpter θα επαναλάβουν τους αντίστοιχους ρόλους τους ως Wade Whipple και Maddie με την παραγωγή της σειράς να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο Λονδίνο.

Στο spin-off, ο Knuckles δέχεται να εκπαιδεύσει τον Wade ως προστατευόμενό του και να τον διδάξει. Η σειρά χρονολογικά θα λάβει χώρα μεταξύ των γεγονότων της δεύτερης και της επερχόμενης τρίτης ταινίας του Sonic, η οποία θα φτάσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Ο Benedict Cumberbatch θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά How to Stop Time

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Benedict Cumberbatch θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη μεταφορά του How to Stop Time για λογαριασμό του Studiocanal, με τη σειρά να είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα θρίλερ του Matt Haig. Το How to Stop Time αναπτύσσεται ως μίνι σειρά έξι επεισοδίων, με τον Tomas Alfredson να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της προσαρμογής από το σενάριο που έγραψε ο D.C. Moore.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 11: Benedict Cumberbatch attends The Weinstein Company & Netflix’s 2015 Golden Globes After Party presented by FIJI Water, Lexus, Laura Mercier and Marie Claire at The Beverly Hilton Hotel on January 11, 2015 in Beverly Hills, California. (Photo by Ari Perilstein/Getty Images for FIJI Water)

Η σειρά περιγράφεται ως ένα θρίλερ με μεγάλες συγκινήσεις και επικεντρώνεται σε “άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από μια σπάνια πάθηση που τους κάνει να ζουν για εκατοντάδες χρόνια”. Σύμφωνα με τη σύνοψη της υπόθεσης, ο γεννημένος στη Γαλλία του 15ου αιώνα, Tom Hazard (Cumberbatch) έχει χάσει ξανά και ξανά όλα όσα αγαπάει. Για περισσότερα από 600 χρόνια μετά τη γέννησή του, βρίσκεται στη μέση ενός μυστικού πολέμου”.

Γνωστοποιήθηκε το καστ του Drive-Away Dolls του Ethan Coen

Γνωστοποιήθηκε το πλήρες καστ του Drive-Away Dolls, της επερχόμενη ταινία του Ethan Coen. Στη ταινία μεταξύ άλλων θα δούμε τους Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian), Beanie Feldstein (Booksmart), Bill Camp (The Queen’s Gambit), Colman Domingo (Fear the Walking Dead) καθώς και τους Margaret Qualley, Geraldine Viswanathan μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ Matt Damon. Η ταινία θα ακολουθεί την ιστορία δύο νεαρών γυναικών, οι οποίες στην προσπάθειά τους να βρουν νέες προκλήσεις στη ζωή και ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση μιας νέας αρχής, ξεκινούν ένα αυτοσχέδιο ταξίδι στο Tallahassee, όμως τα πράγματα γρήγορα πάνε στραβά όταν συναντούν μια ομάδα αδέξιων εγκληματιών στην πορεία του ταξιδιού τους.

Η Michelle Yeoh θα πρωταγωνιστήσει στη ταινία Star Trek: Section 31

Μετά την οσκαρική της βράβευση για το Everything Everywhere All at Once, η Michelle Yeoh βρήκε το επόμενο sci-fi πρότζεκτ της, καθώς επιστρέφει επίσημα στο σύμπαν του Star Trek. Η Paramount+ έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη του Star Trek: Section 31, με την Yeoh να επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως αυτοκράτειρα Philippa Georgiou από τη σειρά Star Trek: Discovery.

Το Star Trek: Section 31 θα σκηνοθετηθεί και θα είναι παραγωγή του Olatunde Osunsanmi σε σενάριο του Craig Sweeny. Στην επερχόμενη ταινία του Paramount+, η αυτοκράτειρα Philippa Georgiou εντάσσεται σε ένα μυστικό τμήμα του αστρικού στόλου που έχει αναλάβει την προστασία της Ενωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών και έρχεται αντιμέτωπη με λάθη και αμαρτίες του παρελθόντος της.

The post Cine-TV #261 appeared first on GameOver.

Keywords
cine, game of thrones, the walking dead, εν λόγω, colin farrell, harry potter, zoe saldana, vin diesel, john cena, jason statham, arnold schwarzenegger, jodie foster, beverly hills, walking dead, matt damon, star trek, warner, bros, hbo, max, νέα, μαΐου, wire, rome, fringe, game, house, dragon, knight, ελλαδα, galaxy, james, zoe, marvel, louis, diesel, jason, john, fubar, netflix, cia, arnold, schwarzenegger, heroes, reload, light, batman, night, navarro, foster, don, khan, cine, rowling, δραμα, evans, robocop, pink, franchise, amazon, mgm, fame, crown, studios, project, rocky, piano, wilson, jackson, david, washington, ray, fisher, league, black, sonic, hedgehog, adam, wade, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, time, haig, beverly, hills, golden, party, water, lexus, laura, hilton, hotel, photo, images, γαλλια, hazard, coen, pedro, bill, fear, star, trek, φως, gameover, κινηση στους δρομους, gary moore, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, Star Trek Η σειρά, 600 δις, τελος του κοσμου, αστυνομικο τμημα, john cena, ξανα, παρελαση, hbo, reload, khan, αυτοκινητα, θριλερ, λονδινο, ντοκιμαντερ, ταινιες, φως, ψεμα, amazon, cia, diesel, fringe, game, game of thrones, harry potter, heroes, hilton, images, james, mgm, star, time, αγωνες, αμερικη, απλα, απωλεια, βιετναμ, βρισκεται, γευση, γινει, γυρισματα, δυνατοτητα, δυστυχως, διψα, διδυμο, υπαρχει, ενεργα, εν λόγω, εν μερει, εργα, εξελιξη, εξι, επτα, ερχεται, ερχονται, εταιρια, ζωη, ζωης, ηνωμενες πολιτειες, υπηρεσια, υπηρεσιες, υποθεση, υφος, θειο, κεφαλαιο, κινηση, λαθη, λειτουργια, μαΐου, ματια, μυστικο, μινι, μορφη, μυθιστορημα, ντετεκτιβ, ομαδα, παντα, ουαλια, οθονη, οικογενεια, ολες οι ταινιες, ονομα, ουσιαστικα, πιστη, πλατφορμες, πορτες, πρωταγωνιστες, ρολο, σατιρα, σεζον, σειρες, σεναριο, συνεχεια, συντομα, σειρα, σκηνοθεσια, συμπαν, τμημα, τρειλερ, φυσικα, φορα, adam, arnold, arnold schwarzenegger, batman, beverly, beverly hills, bill, black, water, coen, colin farrell, crown, drive, don, dragon, david, εκδικηση, εμφανισεις, evans, fame, fisher, foster, franchise, galaxy, gameover, john, golden, haig, house, hazard, hedgehog, hills, hotel, χωρα, project, jackson, jason, jason statham, jodie foster, knight, κρυφα, laura, lexus, light, louis, marvel, matt damon, max, μοιαζει, navarro, netflix, night, wade, washington, pedro, παιχνιδι, piano, pink, πληροφοριες, party, raid, robocop, rocky, rome, rowling, ray, studios, sonic, schwarzenegger, star trek, ταξιδι, trek, υλικο, vin diesel, wilson, wire, warner, bros, zoe saldana, zoe
Τυχαία Θέματα