Cine-TV #209

Η Disney δεν έχει σταματημό στην ανάπτυξη υλικού για τη συνδρομητική της υπηρεσία, και με τα βαρύγδουπα ονόματα από franchises που φέρνει και επαναφέρει δεν γίνεται παρά να δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερη πίεση και άγχος στα γραφεία του Netflix, το οποίο γενικά φαίνεται να μην καταφέρνει ακόμα να στεριώσει πολλές σειρές ικανές να λειτουργήσουν ως ναυαρχίδες. Η Disney βέβαια δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα καθώς αρκεί

μία σειρά να αναφέρεται πως ανήκει στο MCU ή πως αναπτύσσεται από την Pixar προκειμένου να τραβήξει κατευθείαν τα βλέμματα (ανεξαρτήτως αν αυτό γίνεται δικαίως ή όχι).

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για διάφορες από τις νέες ανακοινώσεις της Disney, οι οποίες έρχονται φυσικά να προστεθούν σε δεκάδες άλλες παραγωγές που βρίσκονται υπό εξέλιξη. Εάν υπήρχε η υποψία ότι η υπερηρωική θεματολογία είναι μία φούσκα που θα σκάσει κάποια στιγμή, το ολοένα και αυξανόμενο πρόγραμμα με ανάλογες ταινίες και σειρές δείχνει ότι μάλλον υπάρχει ακόμα πολύ μακρύ μέλλον για να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο.

Trailers

Silent Night
Σκηνοθέτης: Camille Griffin (πρώτη ταινία μεγάλου μήκους)
Πρωταγωνιστούν: Keira Knightley, Matthew Goode, Roman Griffin Davis
Πρεμιέρα: 3 Δεκεμβρίου (AMC+)

Η χριστουγεννιάτικη μαύρη κωμωδία Silent Night θα ενώσει δύο οικογένειες για το εορταστικό δείπνο σε ένα ειδυλλιακό σπίτι στην αγγλική εξοχή. Μόνο γιορτινή όμως δεν θα είναι η ατμόσφαιρα καθώς, κατά την υπόθεση, η περιβαλλοντική καταστροφή έρχεται να σαρώσει τα πάντα. Η περιγραφή και το trailer αν μη τι άλλο καταφέρνουν να κρατήσουν ένα μυστήριο σχετικά με το τι ακριβώς θα συμβεί στην ταινία.

She-Hulk, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: 2022 (Disney+), 10 επεισόδια

Στη νέα σειρά του Disney+ η πρωτοεμφανιζόμενη ξαδέρφη του Bruce Banner θα μετατραπεί σε She-Hulk. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες. Η Tatiana Maslany έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία είχε αποδείξει το ταλέντο της στους πολλαπλούς ρόλους που είχε υποδυθεί στο αρκετά συμπαθητικό Orphan Black.

Επιπλέον, ο Mark Ruffalo θα επιστρέψει στον ρόλο του Bruce Banner/ Hulk ενώ απρόσμενη επανεμφάνιση θα κάνει και ο Tim Roth, ως Abomination, χαρακτήρας που είχαμε δει στο The Incredible Hulk (2008) με τον Edward Norton.

Baymax!, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: Καλοκαίρι 2022 (Disney+)

Στο Baymax!, τη νέα σειρά της Disney, θα δούμε στο επίκεντρο τον ομώνυμο χαρακτήρα από το ιδιαίτερα συμπαθητικό και με anime ανησυχίες Big Hero 6 (2014). Το συγκεκριμένο franchise βέβαια είχε μεταφερθεί και στο παρελθόν ως animated σειρά με το Big Hero 6: The Series, εντούτοις ήταν σχεδιασμένο με δισδιάστατη τεχνοτροπία σε αντίθεση με το Baymax! που θα ακολουθήσει την τρισδιάστατη απεικόνιση της ταινίας.

And Just Like That, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: 9 Δεκεμβρίου (HBO Max), 10 επεισόδια

Σχεδόν 10 χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία του Sex and the City η διάσημη γυναικοπαρέα της Νέας Υόρκης επιστρέφει, χάνοντας ωστόσο στην πορεία την Kim Cattrall ως Samantha Jones, για αδιευκρίνιστους λόγους.

Moon Knight, 1η σεζόν
Πρεμιέρα: 2022 (Disney+), 6 επεισόδια

Δύο δυνατά ονόματα έρχονται στη εισαγωγή του νέου υπερήρωα του MCU, με τον Oscar Isaac να υποδύεται τον Moon Knight και τον Ethan Hawke να αναλαμβάνει τον ρόλο του (άγνωστου ακόμα) villain.

Στη σειρά ο Marc Spector (Oscar Isaac) είναι ένας πρώην πεζοναύτης του αμερικάνικου στρατού που πάσχει από το σύνδρομο πολλαπλών προσωπικοτήτων. Με τρόπο που θα δούμε στη σειρά θα γίνει ο φορέας του Αιγύπτιου θεού του φεγγαριού, Khonshu, αποκτώντας βέβαια παράλληλα διάφορες υπεράνθρωπες δυνάμεις.

Cine-TV Νέα

Η Pixar ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ταλαντούχα Pixar δημιουργεί ένα νέο franchise ως τηλεοπτική σειρά (animated φυσικά), που θα διατεθεί αποκλειστικά στο Disney+. Το Win or Lose θα ακολουθεί τις ιστορίες διαφόρων λυκειόπαιδων και μελών μίας ομάδας μπέιζμπολ, που προετοιμάζονται για έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα.

Κάθε επεισόδιο θα επικεντρώνεται και σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα του λυκείου και σε πρώτη ανάγνωση δείχνει να αποτελεί από τα πλέον προσγειωμένα σενάρια της εταιρίας (αν και δεν θα μας φανεί περίεργο να κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι της). Η σειρά αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2023.

Το Cars της Pixar επανέρχεται ως animated σειρά

Η Disney φαίνεται να ανεβάζει για τα καλά τους ρυθμούς της Pixar ώστε να γεμίσει το συνδρομητικό της κανάλι με δικό της υλικό (ή αλλιώς “κράχτη”). Το Cars on the Road θα επιμεληθεί ο John Lasseter, σκηνοθέτης των δύο πρώτων Cars, ενώ επίσης θα δούμε την επιστροφή των Owen Wilson και Larry the Cable Guy στις φωνές των Lightning McQueen και Mater αντιστοίχως. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί εντός του 2022.

Ετοιμάζεται spin-off του WandaVision με βασικό χαρακτήρα την Agatha

Η επιτυχία του WandaVision και της ενδιαφέρουσας αποκάλυψης της villain δεν θα μπορούσε να αφήσει μία ακόμα εμπορική ευκαιρία ανεκμετάλλευτη από την Disney. Φυσικά η αξία της Agatha σε μεγάλο βαθμό χρωστούσε πολλά στην επιτυχημένη απόδοση του χαρακτήρα από την Kathryn Hahn, η οποία φυσικά θα επιστρέψει σε αυτόν τον ρόλο για τις ανάγκες του Agatha: House of Harkness. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι χαρακτήρες και ηθοποιοί θα πλαισιώσουν την Agatha.

Πληροφορίες για το νέο Predator

Το νέο κεφάλαιο στο franchise του Predator θα έρθει ως prequel με την ονομασία “Prey”, μία μάλλον γενναία κίνηση δεδομένου ότι το δημοφιλές όνομα θα λάμπει διά της απουσίας του από τον τίτλο. Το σενάριο θα λαμβάνει χώρα 300 χρόνια στο παρελθόν όπου ένας Predator θα έρθει αντιμέτωπος με μία πολεμιστή των Comanche (ιθαγενές έθνος της Αμερικής).

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) ενώ επίσης θα προβληθεί απευθείας στη συνδρομητική υπηρεσία του Hulu το ερχόμενο καλοκαίρι. Η εικόνα που συνοδεύει το άρθρο είναι το πρώτο concept art που έχει δημοσιοποιηθεί για το Prey.

The post Cine-TV #209 appeared first on GameOver.

Keywords
cine, sex and the city, edward norton, owen wilson, disney, netflix, pixar, griffin, night, μυστήριο, νέα, bruce, banner, tatiana, orphan, black, hulk, tim, edward, norton, καλοκαιρι, anime, big, hero, συγκεκριμένο, franchise, series, hbo, max, city, kim, moon, knight, oscar, win, cars, road, john, owen, wilson, guy, mcqueen, house, lane, hulu, art, gameover, κινηση στους δρομους, εθνος, oscar 2011, oscar 2011 live, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξια, Καλή Χρονιά, δυνατα, hulu, εμπορικη, ηθοποιοι, ονοματα, πιεση, προγραμμα, ταινιες, cars, edward norton, mcqueen, oscar, owen wilson, owen, sex and the city, αγχος, αρθρο, ατμοσφαιρα, γινει, γινεται, γραφεια, δειχνει, ευκαιρια, υπαρχει, εξελιξη, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, υπηρεσια, υποθεση, εικονα, κεφαλαιο, κινηση, κωμωδια, μυστήριο, μπορειτε, παντα, ονομα, ρολο, σειρες, σεναριο, συγκεκριμένο, σειρα, σπιτι, φυσικα, φθινοπωρο, φορα, ανηκει, anime, art, banner, black, bruce, big, city, guy, disney, edward, road, hulk, franchise, gameover, john, griffin, house, hero, χωρα, ιδιαιτερα, knight, kim, moon, netflix, night, norton, orphan, pixar, πληροφοριες, series, tatiana, tim, υλικο, win, wilson
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over
Cine-TV #209,