Assassin’s Creed: Codename Red- Νέες αναφορές για το παιχνίδι

Η κυκλοφορία του Assassin’s Creed: Mirage βρίσκεται προ των πυλών. Ωστόσο, αυτό δεν έχει εμποδίσει τη διάδοση πληροφοριών για το επόμενο, μεγάλο project της σειράς – το Assassin’s Creed: Codename Red.

Ήδη από το πρώτο teaser του τίτλου γνωρίζουμε πως η δράση θα μεταφερθεί στην Ιαπωνία. Νεότερες (αν

και φημολογούμενες) αναφορές επιβεβαιώνουν την Ιαπωνία ως setting, με το παιχνίδι να περιλαμβάνει δύο πρωταγωνιστές. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος βασίζεται στον Yosuke – τον πρώτο Αφρικανό samurai που έζησε στα 1500, και μια γυναίκα shinobi. Οι δύο χαρακτήρες αναμένεται να έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό, κάνοντας ξεχωριστή την εμπειρία μαζί τους.

Φαίνεται, επίσης, πως το Assassin’s Creed: Codename Red θα δίνει περισσότερη βάση στην stealth προσέγγιση. Αντλώντας έμπνευση από τη σειρά Splinter Cell, οι παίκτες θα μπορούν να κρύβονται στις σκιές, ακόμα και να προκαλούν συσκότιση σβήνοντας τους πυρσούς. Επίσης, το παιχνίδι θα επιτρέπει στον παίκτη να καταστρέφει in-game αντικείμενα με τον εξοπλισμό που κατέχει, παρέχοντας ένα νέο επίπεδο ρεαλισμού για τη σειρά.

Σύμφωνα με τις αναφορές, το Assassin’s Creed: Codename Red είναι fully playable, με την Ubisoft να προβαίνει σε απαραίτητες βελτιώσεις. Αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι στις αρχές του 2024, ενώ το παιχνίδι προγραμματίζεται για κυκλοφορία την εορταστική περίοδο. Τέλος, πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της σειράς που θα κυκλοφορήσει για τις πλατφόρμες νέας γενιάς, αλλά και για PC. Ευελπιστούμε να γνωρίζουμε περισσότερα το ερχόμενο διάστημα.

The post Assassin’s Creed: Codename Red- Νέες αναφορές για το παιχνίδι first appeared on GameOver.

The post Assassin’s Creed: Codename Red- Νέες αναφορές για το παιχνίδι appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα