To Toyota Hilux με τον κινητήρα των 204 ίππων στην Ελλάδα - Τιμές

Η σημαντικότερη ίσως διαφοροποίηση της ανανεωμένης όγδοης γενιάς Hilux, σε σχέση με το παρελθόν του επιτυχημένου μοντέλου, έγκειται στην κινητήρια μονάδα. Πρόκειται για έναν ντίζελ κινητήρα με χωρητικότητα 2,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 10 δλ. (2,4 δλ. ταχύτερα σε σχέση με το απερχόμενο Hilux με τον κινητήρα των 2,4 λίτρων). Όπως ανακοινώθηκε, ο κινητήρας έχει χαμηλότερο ρελαντί από τον απερχόμενο (680 σ.α.λ. έναντι 850 σ.α.λ.),
μέση κατανάλωση 7,8 λιτ./100 χλμ., εκπομπή CO2 204 gr/χλμ. και συνδυάζεται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και στις δύο περιπτώσεις.

Οπτικά, σημείο αναφοράς είναι η νέα, τρισδιάστατη εμπρός μάσκα, η οποία αυξάνει την αίσθηση πλάτους της κατασκευής, σε συνδυασμό με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και πολλές ακόμα μικρές λεπτομέρειες περιμετρικά του αμαξώματος. Από εκεί και πέρα, στιλιστικές επεμβάσεις έγιναν και στο πίσω μέρος (LED φώτα), ενώ το όλο «πακέτο» συμπληρώνεται από τις 18άρες ζάντες και τους τρεις νέους εξωτερικούς χρωματισμούς (Emotional Red II, Dark Blue, Oxide Bronze). Αξίζει να σημειωθεί πως η κορυφαία έκδοση του μοντέλου φέρει την ονομασία Invincible και είναι διαθέσιμη με τους τύπους αμαξωμάτων Extra Cab και Double Cab διαθέτοντας ένα πλήθος οπτικών αναβαθμίσεων σε φτερά, προφυλακτήρες, χειρολαβές, τροχούς και χώρο φόρτωσης.

Ο κινητήρας των 2.8 λίτρων συνδυάζεται με το διπλοκάμπινο αμάξωμα του μοντέλου και με αυτόν το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις (Double Cub και Double Cub Ιnvisible) στην τιμή των 37.900 και 43.000 ευρώ αντίστοιχα.

 

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα