Tanak και Neuville σε ράλλυ στην Εσθονία για “ζέσταμα” ενόψει Arctic

Όπως έγινε γνωστό από την Hyundai Motorsport, οι δύο “βασικοί” οδηγοί της, Ott Tanak και Thierry Neuville, θα λάβουν μέρος στο Otepää Winter Rally της Εσθονίας στις 13 Φεβρουαρίου, ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το Ράλλυ Arctic Φινλανδίας Powered by CapitalBox, που θα αποτελέσει τον 2ο γύρο του WRC, στις 26-28 Φεβρουαρίου.

Στον εσθονικό αγώνα, οι Tanak

και Neuville θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Hyundai i20 Coupe WRC, καθώς και να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξοικείωση με τα ελαστικά με καρφιά της Pirelli. To Otepaa Winter Rally, θα έχει ως επίκεντρο την ομώνυμη περιοχή στη Νότια Εσθονία και περιλαμβάνει 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές μήκους 83,94 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Εκτός από τις δοκιμές με το αυτοκίνητο, ο Thierry Neuville θα έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί περαιτέρω και με τον Martijn Wydaeghe, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα να αντικαταστήσει τον Nicolas Gilsoul λίγες ημέρες πριν από το Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Όσο για τους Ott Tanak-Martin Jarveoja, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν με Hyundai i20 Coupe WRC σε αγώνες του εσθονικού Πρωταθλήματος, αφού είχαν πράξει κάτι ανάλογο και πέρυσι το καλοκαίρι.

“Η συμμετοχή στο Otepää Winter Rally είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επιστρέψουμε σε καλό ρυθμό για το επερχόμενα Ράλλυ Arctic Φινλανδίας, ειδικά σε συνθήκες όπως αυτές που έχουμε τώρα στην Εσθονία”, δήλωσε ο Ott Tanak. “Τα χειμερινά ράλλυ είναι πολύ εξειδικευμένα και φυσιολογικά δεν έχουμε πολλές επιλογές προετοιμασίας, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε ημέρα που έχουμε διαθέσιμη. Η παρουσία μας στο Εσθονικό Πρωτάθλημα Ράλλυ με αυτοκίνητο WRC έχει γίνει κανονικότητα, αλλά ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά σε αυτές τις διαδρομές της Νότιας Εσθονίας”.

Ο Thierry Neuville πρόσθεσε: “Είναι καλό να βρεθούμε στην εκκίνηση του Otepää Winter Rally. Θα είναι ένας καλός τρόπος να αποκτήσουμε περισσότερα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο με τον Martijn και να προετοιμαστούμε για το Ράλλυ Arctic Φινλανδίας, όπου περιμένουμε πραγματικά χειμερινές συνθήκες”.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα