Ford με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τόσο των συμβατικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, όσο και των υβριδικών της μονάδων, η Ford είναι σε θέση να προσφέρει σήμερα στην ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα μοντέλων με χαμηλές εκπομπές CO2 που εξασφαλίζουν σε συγκριμένες εκδόσεις το πλεονέκτημα μη καταβολής τελών κυκλοφορίας.

Το Fiesta είναι το πρώτο μοντέλο της

γκάμας Ford το οποίο διατίθεται με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στις εκδόσεις που εφοδιάζονται με τους κινητήρες 1.1L 75 PS, καθώς και με τις καταξιωμένες εκδόσεις της οικογένειας 1.0L EcoBoost με απόδοση 95 PS και 125 PS. Επίσης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας προσφέρει και η έκδοση 1.0L EcoBoost MHEV 155 PS, η οποία διαθέτει το προηγμένο ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης της Ford

Την ίδια στιγμή, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας έχει η έκδοση 1.5L EcoΒlue 120 PS του νέου Puma, που ξεχωρίζει για την οικονομία και απόδοση του ντίζελ κινητήρα που φιλοξενείται κάτω από το εμπρός καπό.

Η γκάμα του μικρομεσαίου Focus που απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας περιλαμβάνει τις εκδόσεις που εξοπλίζονται με τον κινητήρα ντίζελ 1.5L 120 PS καθώς και τις βενζινοκίνητες που τροφοδοτούνται από τον 1.0L EcoBoost MHEV στις εκδόσεις 125 PS και 155 PS. 

Το νέο Kuga, το πιοε ξηλεκτρισμένο μοντέλο της γκάμας Ford, διατίθεται στη χώρα μας με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στην κορυφαία από κάθε πλευρά έκδοση 2.5L PHEV, η οποία κινείται από την plug-in υβριδική μονάδα της Ford των 225 ίππων. Η τελευταία αποτελείται από ένα θερμικό κινητήρα 2,5 λίτρων, ένα ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και μία μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα 14,4 kWh

Όλα τα μοντέλα Ford διατίθεντα με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και ευέλικτη χρηματοδότηση της Ford Finance με επιτόκιο 0,99% και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες.

Δελτίο Τύπου

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα