F1: Προβλήματα με τον φετινό κινητήρα της Mercedes

Οι τέσσερες κατασκευαστές ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά, βελτιώνοντας τις μονάδες ισχύος τους για το τελευταίο πρωτάθλημα στο οποίο θα μπορούν να τις εξελίξουν.

Μιλώντας σε video που δημοσίευσε η Mercedes στα social media, ο επικεφαλής κινητήρα της ομάδας, Hywel Thomas, αποκάλυψε πως οι πρωταθλητές έχουν έρθει αντιμέτωποι με ορισμένα προβλήματα

με το νέο κινητήριο σύνολό τους:

«Έχουμε κάποια προβλήματα με τη μονάδα ισχύος. Γνωρίζουμε τι είναι, και έχουμε αρκετά σχέδια για το πώς θα τα επιδιορθώσουμε.

«Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα.»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις προκλήσεις που έχει μπροστά της η ομάδα του στο Brixworth, όπως είναι ο λιγότερος διαθέσιμος χρόνος για δοκιμές στο δυναμόμετρο:

«Αυτός είναι ο πρώτος χειμώνας στον οποίον έπρεπε να αντιδράσουμε σε κάποια αλλαγή στους κανονισμούς, η οποία περιορίζει τον χρόνο που μπορούμε να περάσουμε στο δυναμόμετρο.

«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε κάθε ώρα στο δυναμόμετρο να αξίζει, ώστε να είμαστε απολύτως παραγωγικοί, να μαθαίνουμε για την απόδοση και την αξιοπιστία της μονάδας ισχύος. 

«Έπειτα, είναι ο πρωτος χειμώνας που έχουμε ετοιμάσει μόλις μία αναβάθμιση για ολόκληρη τη σεζόν. Επομένως, πρέπει να έχουμε τη μέγιστη απόδοση από την PU από τον πρώτο κιόλας αγώνα, ενώ τις προηγούμενες χρονιές μπορούσαμε να εισάγουμε συνεχώς νέα μέρη και να βρίσκουμε απόδοση.

«Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά από την αρχή, και παράλληλα να βεβαιωθούμε ότι ο κινητήρας είναι απολύτως αξιόπιστος.»

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα