Τσάβι Σίμονς: Η PSV τον θέλει αλλά η Παρί έχει βάλει ειδικό όρο

12:11 8/2/2023 - Πηγή: Contra

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα της Αϊντχόφεν και θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα και στο μέλλον.

Ο λόγος για τον 19χρονο Τσάβι Σίμονς ο οποίος πρόερχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα από τις οποίες τον αγόρασε η Παρί Σεν Ζερμέν, όπου περισσότερο γνωστός έγινε λόγω του Instagram

του παρά λόγω των εμφανίσεων του εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο νεαρός Ολλανδός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την PSV αλλά υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο που αναφέρει πως αν συμπληρώσει κάποιους στόχους που έχουν τεθεί από την Παρί, η Αϊντχόφεν θα αναγκαστεί να καταβάλει 12.000.000 ευρώ για την αγορά του αλλιώς θα επιστρέψει πίσω στο Παρίσι.

Η Αϊντχόφεν και ο ποδοσφαιριστής, πιέζουν ώστε να μην καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό αλλά η Παρί δεν δείχνει διατεθειμένη να τον "χαρίσει" στους Ολλανδούς.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να βλέπει τον Τσάβι Σίμονς με την φανέλα της Αϊντχόφεν εξέφρασε σε δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας, Ρουντ φαν Νίστελροϊ, λέγοντας πως είναι παίκτης "κλειδί" για την ομάδα.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο! Σ' αυτή την ομαδάρα βρέθηκε κοντά ο Εμπαπέ το 2013

Βέλγιο: Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μαρτίνεζ

Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ έτοιμοι να την αγοράσουν αντί 8 δισ.

Keywords
Τυχαία Θέματα