Το ξεχασμένο πρότζεκτ "Τιερί Ανρί" της Γιουνάιτεντ που αποχωρεί το καλοκαίρι

10:28 22/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Άντονι Μαρσιάλ, ο περί ου ο λόγος, ήταν μια από τις μεγάλες και φιλόδοξες μεταγραφές της Γιουνάιτεντ, που το 2015 με απόφαση του Φαν Χάαλ έφτασε στο Μάντσεστερ μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη Μονακό. Η Αγγλική ομάδα ήθελε να ξαναμπεί στο παιχνίδι της Premier League και των Ευρωπαϊκών διακρίσεων οπότε έχτιζε για το μέλλον, με τον Γάλλο επιθετικό να αποτελεί ένα σημαντικό πρότζεκτ.

Παρόλα αυτά, αυτό το μέλλον δεν επιφύλασσε τέτοιες επιτυχίες για καμία από τις δύο πλευρές.

Ο Μαρσιάλ έχει προπονηθεί από πέντε προπονητές στο Μάντσεστερ στα εννιά χρόνια στον σύλλογο και όμως κανένας δεν έχει πραγματικά χαρούμενες αναμνήσεις από εκείνον. Παρά το τεράστιο ταλέντο του, ουδέποτε ήταν σταθερός, είχε διαχρονικά πολλούς τραυματισμούς -πρόσφατα αποκόμισε πρόβλημα στους προσαγωγούς και προπονείται ατομικά- και μόνο μερικές εκλάμψεις της ποιότητάς του εμφανίζονταν περιστασιακά στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά τα στατιστικά, έχει σκοράρει 90 τέρματα, έχει 55 ασίστς σε 317 συμμετοχές.

Η απόφασή του συλλόγου να αποχωρήσει το καλοκαίρι με την ολοκλήρωση του συμβολαίου έχει παρθεί και επομένως μπαίνει τέλος σε ένα πρότζεκτ που αρκετοί φίλαθλοι το παρελθόν περίμεναν να εξελιχθεί σε... Τιερί Ανρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα