Το μηνιάτικο μαμούθ που ζητάει ο Νεϊμάρ για να νοικιάσει το σπίτι του στο Παρίσι

14:25 25/10/2023 - Πηγή: Contra

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί από το περασμένο καλοκαίρι ο Νεϊμάρ, ο οποίος αποφάσισε να πάρει το δρόμο για τη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ.

Ο Βραζιλιάνος,ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού και μηνίσκου που υπέστη στην αναμέτρηση της χωράς του με την Ουρουγουάη, μπορεί να έφυγε από το Παρίσι άλλα τον συνδέουν ακόμη αρκετά πράγματα με την πόλη.

Ένα

εξ αυτών είναι το υπερπολυτελέστατο σπίτι που αγόρασε στα Δυτικά Προάστια και την περιοχή Μπουζιβάλ, το οποίο μάλιστα έχει βάλει προς ενοικιάση ζητώντας μηνιάτικο μαμούθ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το γαλλικό Sportune, ο Νεϊμάρ ζητά 20.000 ευρώ μηνιαίως για να νοικιάσει το σπίτι του, συν εγγύηση 40.000 ευρώ και άλλες ρήτρες που φτάνουν τα 11.500 ευρώ.

Το σπίτι έχει συνολική έκταση 780 τ.μ ενώ βρίσκευται σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 5036 τ.μ. Στο εσωτερικό του υπάρχουν 14 δωμάτια, 8 τουαλέτες, 2 μπάνια, 4 ντους αλλά και 9 υπνοδωμάτια. Είναι χτισμένο το 1993 και ανακαινισμένο το 2014 ενώ στην κατοχή του Βραζιλιάνου σταρ βρίσκεται από το 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτή είναι η αγγλική ομάδα που θέλει να "κλέψει" τον πρώτο σκόρερ της Bundesliga

Μπάγερν: Παρά τις αρχικές τάσεις φυγής, λέει το "ναι" σε νέο συμβόλαιο η "σημαία" της ομάδας

Ο Μανέ άρχισε από τώρα τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο: Αγόρασε γαλλική ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα