Το ακούει ο Φαν Χάαλ για να γίνει ο αντικαταστάτης του Σάντος

15:44 21/12/2022 - Πηγή: Contra

Τις τελευταίες ημέρες του συμβολαίου του με την εθνική Ολλανδίας διανύει ο προπονητής της ομάδας Λουίς Φαν Χάαλ, αφού μετά την αναμέτρηση με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε πως δε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού 3FM φιλοξενήθηκε ο Ολλανδός προπονητής και οι δημοσιογράφοι δε δίστασαν να τον ρωτήσουν για το μέλλον του, με τον Φαν Χάαλ να τα αφήνει όλα ανοιχτά, λέγοντας μάλιστα και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για άλλες εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος

του 3FM ρώτησε τον Ολλανδό αν υπάρχει ενδιαφέρον από το Βέλγιο και αν είναι σωστό να μιλήσει και με την Πορτογαλία ώστε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αναζητούν τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, με τον Ζοσέ Μουρίνιο πάντως να είναι το μεγάλο φαβορί.

"...Είμαι πίσω στη σύνταξη. Δεν υπάρχουν συζητήσεις αυτή τη στιγμή ούτε με την Πορτογαλία, ούτε με το Βέλγιο. Αλλά αν υπάρξει κρούση, τότε θα συζητήσω. Δεν μπορώ να πω περισσότερα..."

Δείτε τη δήλωση του Φαν Χάαλ

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πρόεδρος της Ίντερ ζήτησε 5 ευρώ από τους παίκτες του για μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Βάζει πωλητήριο - έκπληξη 80 εκατ. σε μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της

Νουσρέτ: Άνευ προηγούμενου επίθεση από Ιταλό ποδοσφαιριστή

Keywords
Τυχαία Θέματα