Τελευταία μέρα των μεταγραφών: Τα κορυφαία deal

00:34 1/2/2023 - Πηγή: Contra

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος μόλις ολοκληρώθηκε,για τα περισσότερα πρωταθλήματα, και το Contra.gr σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες κινήσεις που σημειώθηκαν τη τελευταία ημέρα.

- Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντσο Φερνάντες καθώς η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Διαβάστε περισσότερα για το deal του χειμώνα.

- Στην Παρί Σεν

Ζερμέν θα αγωνίζεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Χακίμ Ζιγέχ καθώς οι Γάλλοι απέκτησαν τον Μαροκινό απο την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού ως το καλόκαιρι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

- Την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι με μορφή δανεισμού ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου. Διαβάστε τη ρήτρα που έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι για τον ποδοσφαιριστή

- Μετά το ναυάγιο στην περίπτωση Καισέδο δεν έμεινε με άδεια χέρια η Άρσεναλ και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι. Μάλιστα στο deal των δύο ομάδων έχει μπει και ειδική ρήτρα.

- Τον Μάρσελ Σάμπιτζερ απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπάγερν Μονάχου. Δείτε την άφιξη του ποδοσφαιριστή στο Μάντσεστερ.

-Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ουκρανίας αγόρασε η Μπόρνμουθ καθώς ανακοίνωσε τον Ιλιά Ζαμπάρνι από την Ντιναμό Κιέβου. Διαβάστε αναλυτικά το deal.

- Συμπατριώτη του Άμραμπατ έκλεισε η Φιορεντίνα, με την συμφωνία να ενεργοποιείται από το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

-Τον Ντοργκάν Αζάρ στην Αϊντχόφεν παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Διαβάστε περισσότερα.

- Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έκτορ Μπεγερίν, μετά από ένα εξάμηνο στην Μπαρτσελόνα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

Keywords
Τυχαία Θέματα