Ρονάλντο: Παραλήρημα CR7 κατά MLS και πρωταθλημάτων Ευρώπης και αποθέωση της Σαουδικής Αραβίας

08:32 18/7/2023 - Πηγή: Contra

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου έκανε η Αλ Νασρ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν τον Πορτογάλο γι αυτή του την κίνηση και μίλησαν για τέλος εποχής καθώς επέλεξε να πάρει μεταγραφή σε ένα πρωτάθλημα το οποίο μέχρι πρότινος ήταν άγνωστο σε όλους.

Μετά την άφιξη του Πορτογάλου στη χώρα της Μέσης Ανατολής, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν ακολουθήσει, με τον Κριστιάνο πλέον σε δηλώσεις του

να τονίζει πως άνοιξε τον δρόμο και πλέον δεν έχει καμία διάθεση να γυρίσει σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

"...Σε έναν χρόνο όλο και περισσότεροι παίκτες έρχονται στη Σαουδική Αραβία. Σε ένα χρόνο το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει ξεπεράσει το Tουρκικό και το Ολλανδικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες που έχουν έρθει εδώ δεν είναι μεγάλοι όπως είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ζότα και ο Ρούμπεν Νέβες είναι νέοι παίκτες..."

Παράλληλα ο Ρονάλντο έκλεισε την πόρτα σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως μόνο η Premier League παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ τόνισε πως και το MLS είναι μικρότερης δυναμικότητας πρωτάθλημα από αυτό της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί πρότεινε τρεις παικταράδες στη Σίτι για Μπερνάρντο αλλά ο Πεπ είπε "όχι"

Τουρκία, μεταγραφές: Ξεκίνησε να γίνει ο νέος Λεβαντόφσκι, έφτασε 28 και θα παίξει στην Μπασακσεχίρ

Η Τσέλσι βρήκε ιστορική ομάδα για να "πασάρει" ένα από τα μεγάλα αγκάθια της

Keywords
Τυχαία Θέματα