Ρόμπερτσον: Κορυφαία ομάδα ετοιμάζει πρόταση αλλά ο Κλοπ είναι ξεκάθαρος

09:51 23/5/2023 - Πηγή: Contra

Ραγδαίες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει ήδη για τους αντικαταστάτες τους.

Πέρα από τις αποχωρήσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, η Λίβερπουλ καλείται να αντιμετωπίσει και προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία για την αγορά παικτών της, με δημοσίευμα του Defensa Central να μιλά για ενδιαφέρον κορυφαίας

ομάδας για τον Άντριου Ρόμπερτσον.

Ο λόγος για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται πως δεν εμπιστεύεται για τη θέση του βασικού αριστερού μπακ τον Φερλάντ Μεντί και ψάχνει μία αξιόπιστη λύση για τη θέση.

Ο Ρόμπερτσον ανήκει στη Λίβερπουλ από το 2017, όταν και αποκτήθηκε από την Χαλ αντί 9.000.000 ευρώ και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδία του Κλοπ, κάτι που σχεδόν αποκλείει το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του από την ομάδα.

Το συμβόλαιο του Σκωτσέζου μπακ με τους "Κόκκινους" εκπνέει το καλοκαίρι του 2026, με την χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή, βάσει transfermarkt, να κυμαίνεται στα 48.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο "Ρόμπο" έχει καταγράψει 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας μάλιστα και 11 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντι Μαρία: Φεύγει από Γιούβε και ήδη γίνεται "μάχη" για την απόκτησή του

Φάτι: Ο Τσάβι αποκάλυψε τι θα κρίνει το μέλλον του αστεριού της Μπάρτσα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε την "απογοήτευση" της φετινής Premier League

Keywords
Τυχαία Θέματα