Ρεάλ: Πήρε φορ με 21 εκατ., ο Αντσελότι τον έστειλε κερκίδα και τώρα έκλεισε σε μεγάλη αντίπαλο

09:00 2/9/2023 - Πηγή: Contra

Πολλά είναι τα μεγάλα deal που έλαβαν χώρα στη τελευταία μέρα των μεταγραφών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μόνο λίγες όμως δεν ήταν οι ομάδες που παρέμειναν ήσυχες και δεν προχώρησαν σε κάποια αγορά.

Μία απ' αυτές είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία μετά από τον τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά προχώρησε στον δανεισμό του Κέπα Αριζαμπαλάγκα από την Τσέλσι, κίνηση η οποία ήταν και η τελευταία της παρά το γεγονός πως και άλλοι τραυματισμοί ήρθαν στο προσκήνιο με τους Μιλιτάο και Βινίσιους.

Η ομάδα της Μαδρίτης

μέσα σε όλα αυτά άφησε ελεύθερο τις προηγούμενες ημέρες και έναν εκ των φορ της, ο οποίος μάλιστα στην εκπνοή των μεταγραφών υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σεβίλλη.

Ο λόγος για τον Μαριάνο Ντίας για τον οποίο η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 21.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Λυών το 2019 με τον παίκτη να μην καταφερνει όμως ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι.

Πάντως, οι επιλογές στην επιθετική γραμμή των Μαδριλένων μόνο πολλές δεν είναι, με τον Ιταλό προπονητή μάλιστα να ξεακαθαρίζει σε δηλώσεις του πως δεν προκείται η ισπανική ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη για να καλύψει τα κενά.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ έκλεισε το τηλέφωνο στην Αλ Ιτιχάντ με συνοπτικές διαδικασίες για Σαλάχ

Τα πέντε μεγαλύτερα deal της τελευταίας μέρας των μεταγραφών

Keywords
Τυχαία Θέματα