Ο Βραζιλιάνος θρύλος Ρομάριο επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα 58 του χρόνια, αναμένεται να κάνει ένα ιδιαίτερο ντεμπούτο

19:52 17/4/2024 - Πηγή: Contra

Από το πουθενά προέκυψε μία πολύ ιδιαίτερη είδηση και αφορά έναν τρομερά ταλαντούχο Βραζιλιάνο παίκτη που επηρέασε πολλές γενιές με το ταλέντο του, τον Ρομάριο.

Ο θρύλος της Βραζιλίας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 15 χρόνια μετά το 2009, την χρονιά δηλαδή που κρέμασε τα παπούτσια του στην Αμέρικα. Ο Ρομάριο είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως παίκτης, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994 και πρωταγωνιστώντας μεταξύ άλλων για την ολλανδική Αϊντχόφεν και τον γίγαντα της La Liga,

την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρομάριο έχει υπογράψει τώρα ως παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας America Football Club, όπου εκτελεί χρέη προέδρου και όπου επίσης παίζει εκεί ποδόσφαιρο ο γιος του, Ρομαρίνιο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το να παίζει με τον γιο του και για την "αγαπημένη" του ομάδα είναι το βασικό του κίνητρο και δεν αναμένεται να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος θρύλος θα παίρνει "ελάχιστο μισθό" στην ομάδα, αλλά θα τον επιστρέψει στην ομάδα ως δωρεά, σύμφωνα με τη Marca.

Ο ίδιος δημοσίευσε στο Instagram: "Δεν θα αγωνιστώ στο πρωτάθλημα, αλλά θα παίξω μερικά παιχνίδια για την ομάδα της καρδιάς μου και θα κάνω ένα ακόμα όνειρο πραγματικότητα, παίζοντας δίπλα στον γιο μου. Τι λέτε;"

View this post on Instagram

A post shared by America Football Club RJ (@americarjoficial)

Διαβάστε περισσότερα

Και όμως ο Σάντσο τα κατάφερε πριν τη Γιουνάιτεντ, έχει χαθεί η ευρωπαϊκή λάμψη

Τα χρήματα που έχει κερδίσει ο Μέσι μέχρι τώρα στην Ίντερ Μαϊάμι, το ποσό αλλάζει δραματικά με έναν αστερίσκο

Keywords
Τυχαία Θέματα