Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

10:37 11/3/2023 - Πηγή: Contra

Η φάση Ντεσάμπ - Μπενζεμά μύριζε μπαρούτι πριν καν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν κατάφερε ν' αγωνιστεί στη διοργάνωση, καθώς τραυματίστηκε. Αργότερα, πολλές εικασίες είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη συγκεκριμένα ιστορία.

Κάποιοι μίλησαν για εχθρικό κλίμα κατά του σταρ της Ρεάλ από συγκεκριμένους συμπαίκτες του στην εθνική. Άλλοι έγραψαν πως ο Ντεσάμπ

έψαχνε την ευκαιρία να "φάει" τον Μπενζεμά από την εθνική και στο κατάλληλο σημείο τα κατάφερε. Μετά η Ομοσπονδία ανανέωσε το συμβόλαιο του κόουτς και ο Καρίμ ανακοίνωσε πως σταματάει οριστικά από την Γαλλία.

Σε όλα αυτά τα επεισόδια ήρθε να προστεθεί και η συνέντευξη του εκλέκτορα των Μπλε στην Parisien. Στη συγκεκριμένα εφημερίδα ο Ντεσάμπ εξήγησε από τη δική του σκοπιά το στόρι με τον Μπενζεμά. Ο επίλογος αυτής της ιστορία ήταν ο πολύπειρος φορ να τον ανεβάσει στα social media με emoji κλόουν.

Ο Ντεσάμπ στις δηλώσεις του εξήγησε το ιατρικό κομμάτι της υπόθεσης κι όταν έφτασε στο θέμα των εσωτερικών ζητημάτων είπε: "Κανείς παίκτης δεν ήταν χαρούμενος που έφυγε ο Μπενζεμά, όπως ακούστηκε και γράφτηκε. Δεν ξέρω ποιος μεταφέρει αυτές τις φήμες. Εάν υπήρξαν χαμόγελα ήταν επειδή η ομάδα νικούσε κι όχι γιατί έφυγε ο Καρίμ".

Φαίνεται, όμως, πως ο άσος της Ρεάλ έχει άλλη άποψη κι γι' αυτό χαρακτήρισε τον προπονητή της εθνικής του ομάδας κλόουν.

Διαβάστε περισσότερα

Μουκοκό: Αυτό είναι το πιστοποιητικό που δείχνει σκάνδαλο στην ηλικία του Γιουσουφά

Ρεάλ: Ρώτησαν τον Αντσελότι αν θα έπαιρνε τον Εμπαπέ και η απάντησή του θύμισε... escape room

Παρί: Αυτός είναι ο πρώτος της στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα