Ο Κλοπ κρατούσε καιρό την οργή του και τώρα εξαπέλυσε ευθείες βολές που προκάλεσαν αίσθηση

18:04 3/5/2024 - Πηγή: Contra

Στην Λίβερπουλ εύλογα το κλίμα έχει αντιστραφεί τον τελευταίο καιρό. Όλοι οι στόχοι της ομάδας επί της ουσίας έχουν χαθεί λίγο πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακολουθεί η αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ μετά το τελευταίο σφύριγμα...

Φυσικά, μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολη να την διαχειριστεί κάποιος, πόσο μάλλον ο ίδιος ο προπονητής που βρίσκεται ψηλότερα στην πυραμίδα των ευθυνών. Ο Κλοπ λοιπόν φαίνεται πως δεν μπόρεσε να τιθασεύσει αυτή την οργή με αποτέλεσμα να εξαπολύσει επίθεση σε ένα αρνητικό για εκείνον και όχι μόνο ερέθισμα, το πρόγραμμα αγώνων.

Ο coach των "Κόκκινων" ξεσπάθωσε κατά του TNT Sports και του προγράμματος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε μια αξιοσημείωτη συνέντευξη Τύπου. Ο Γερμανός τεχνικός προχώρησε πολύ σκληρή κριτική ενάντια στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και τον ρόλο του συνδρομητικού καναλιού σε αυτό.

Ο λόγος είναι ότι οι παίκτες του Κλοπ χρειάστηκε πρόσφατα να δώσουν οκτώ παιχνίδια σε διάστημα 23 ημερών και πιστεύει ότι οι παίκτες στην κορυφαία αγγλική κατηγορία είναι υπερφορτωμένοι σε σημείο που αγγιζεται το "τρελό". Ο 56χρονος μάλιστα με ειρωνικό ύφος κάλεσε το TNT να τον αφαιρέσει από τη λίστα των συνδρομητών του, καθώς "σίγουρα δεν θα το ξαναδεί".

"Παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα παγκοσμίως", δήλωσε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου. Οπότε δεν είναι υπερεκτιμημένο. Οι παίκτες είναι καταπονημένοι. Τόσο εύκολο είναι. Μπορείτε να μιλάτε γι' αυτό μέχρι να το καταλάβουν όλοι τελικά, αλλά κάποιος πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο".

"Είχα μια συζήτηση μόλις τις προάλλες με συναδέλφους από το αγαπημένο μας τηλεοπτικό κανάλι που σίγουρα δεν θα ξαναδώ, το TNT, και είπαν ότι είναι πάντα μια συζήτηση που κάνουν, λέγοντας ότι σε πληρώνουν, δίνουν χρήματα στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πραγματικά δεν το βλέπω έτσι. Είναι ακριβώς το αντίθετο, το ποδόσφαιρο τους πληρώνει. Το μεταδίδουν, το προσφέρουν, αλλά δεν είναι ότι το TNT δεν τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά, ή το Sky ή οποιοσδήποτε άλλος, τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά".

"Το ότι τολμούν να δίνουν Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη, Σάββατο 12.30 είναι έγκλημα."

Η Λίβερπουλ καλείται από εδώ κακά το εξής να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στα 3 τελευταία παιχνίδια απέναντι στις Τότεναμ, Άστον Βίλα και Γουλβς, με την τελευταία να αποτελεί την τελευταία στάση του Κλοπ και δεν πρόκειται να είναι εύκολη για κανέναν...

Διαβάστε περισσότερα

Η κλειστή λίστα προπονητών της Νάπολι, οι δύο που προηγούνται

Η Αλ Ιτιχάντ εάν δεν πάρει τον Σαλάχ θα επιχειρήσει να χαλάσει τον κόσμο με μυθικό "μπαμ" από την Αγγλία

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Contra