Ο Ανρί βρήκε τον λόγο που η Ρεάλ έδωσε παίκτες στην Γιουνάιτεντ

12:10 9/3/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τιερί Ανρί μοιράστηκε τη θεωρία του σχετικά με την πρόθεσή της Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρήσει τον Κασεμίρο και τον Ραφαέλ Βαράν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ φάνηκε να κάνει ένα τεράστιο μεταγραφικό μπαμ όταν απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Ραφαέλ Βαράν από την Ισπανική ομάδα έναντι 40 εκατομμυρίων το 2021. Ο Κασεμίρο από την άλλη μεριά, τουλάχιστον 70 εκατομμύρια δόθηκαν

αιφνιδιαστικά για την μεταγραφή του, όμως και αυτός όπως ο Ράφαελ Βαράν δεν κατάφεραν να φτάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης με συνέπεια.

Τελευταία, το χρόνο του στους "Κόκκινους Διαβόλους" ο Γάλλος τον περνά όντας τραυματίας και έχει χάσει τη θέση βασικού, επομένως αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο όταν λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν. Ο Κασεμίρο έχει συνεισφέρει περισσότερο, αν και έχει χάσει και αυτός με την σειρά του τρεις μήνες της τρέχουσας περιόδου λόγω τραυματισμού.

Πολλοί οπαδοί εξεπλάγησαν που η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να αφήσει το ζευγάρι να φύγει στο απόγειο της καριέρας τους, αλλά ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, πιστεύει ότι ξέρει το γιατί.

Οι δηλώσεις

"Υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να τους δώσεις πολλά εύσημα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την ικανότητα που έχουν να χτίσουν μια ομάδα κρατώντας κάποια από την παλιά "φρουρά" μαζί τους για να εξηγήσουν ότι μπορούν να εξηγήσουν στα νέα παιδιά που έρχονται.

"Αν το δεις, αν πάει εκεί ο Εμπαπέ, θα έχουν μια ομάδα που μπορεί να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και να κυριαρχήσει στο πρωτάθλημά τους για ίσως έξι με επτά χρόνια, επειδή θα είναι όλοι νέοι.

"Το μόνο πράγμα που κάνουν τόσο καλά είναι ότι ξέρουν πότε να ξεφορτώνονται παίκτες. Δεν μιλάω για τους παίκτες που είναι λογικό να ξεφορτωθούν. Μιλάω για το ότι ήρθε η ώρα για τον Ρονάλντο.

"Ήταν η ώρα για τον Κασεμίρο. Ήταν η ώρα για τον Μεσούτ Οζίλ. Ήταν η ώρα για τον Βαράν, που είχε περισσότερο, νομίζω, θέμα με το γόνατο, αν καταλαβαίνω καλά.

"Αλλά αν σκεφτείτε αυτούς τους τρεις -Μόντριτς, Κρόος και Κασεμίρο - πούλησαν τον νεότερο. Γιατί να πουλήσεις τον νεότερο;

"Λοιπόν, παρατήρησαν ότι αυτοί οι δύο μπορούν να βοηθήσουν τον Βαλβέρδε, τον Τσουαμένι, τον Καμαβίνγκα και το κάνουν αυτό πάρα πολύ καλά και πρέπει να τους δώσετε τα εύσημα γιατί όταν ξεφορτώνεσαι τους παίκτες που ανέφερα πριν, ήταν εξαιρετικοί παίκτες εκείνη τη στιγμή για την ομάδα σου".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντε Ρόσι φέρνει ξανά την Ανναγένηση, έκανε "τάκλιν" στα όρια του αντιαθλητικού στον επόμενο Πεπ

Θεούλης ο Κλοπ: Τον ρώτησαν αν του άρεσε κάποιος παίκτης της Σπάρτα κι έδωσε μυθική απάντηση

Keywords
Τυχαία Θέματα