Νεϊμάρ: Αυτοπροτάθηκε στη μεγάλη του αγάπη

11:52 8/6/2023 - Πηγή: Contra

Για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι πάλεψε μέχρι τέλους η ομάδα της Μπαρτσελόνα, μην μπορώντας όμως να εξασφαλίσει το τελικό "οκ" της La Liga ώστε να καταφέρει να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αργεντίνο σταρ.

Ο Τσάβι είχε εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να δει τον πρώην συμπαίκτη του ξανά με τη φανέλα της Μπάρτσα και πλέον εξετάζει τις επιλογές του για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει σε γκολ

και ασίστ.

Όπως αναφέρει η καταλανική SPORT, ο Βραζιλιάνος σταρ, Νεϊμάρ, έχει αυτοπροταθεί στους ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα όντας μάλιστα πρόθυμος να προχωρήσει και σε γενναίες υποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, ο "Νέι" φέρεται διατεθειμένος να μειώσει αρκετά τις ετήσιες απολαβές του προκειμένου να επιστρέψει στη Βαρκελώνη, οι οποίες αυτή τη στιγμή αγγίζουν τα 40.000.000 ευρώ, με την Παρί όμως, παρά το γεγονός πως έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις της για τον ποδοσφαιριστή, να μην πέφτει κάτω από τα 80.000.000 ευρώ.

Πάντως, το δημοσίευμα τονίζει πως η Μπάρτσα δεν θα μπει στη διαδικασία διεκδίκησης του Νεϊμάρ καθώς στο κόλπο για την απόκτησή του είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, ομάδες με μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Θεωρεί ότι έκανε την κίνηση ματ για την αλλαγή του ποδοσφαίρου

Μπάγερν: "Έκλεψε" άλλον έναν ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ

Μέσι: Πάει Μαϊάμι και καλείται να διαχειριστεί ένα αγωνιστικό...χάος

Keywords
Τυχαία Θέματα