Μουντιάλ 2022: Απίθανο! Από ερασιτέχνης και ηλεκτρολόγος MVP στο Παγκόσμιο Κύπελλο

16:56 28/11/2022 - Πηγή: Contra

Νίκη που την κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης πέτυχε η ομάδα της Σενεγάλης κόντρα στο Κατάρ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον άσο της ομάδας Μπουλαγιε Ντιά, ο οποίος ανακυρήχθηκε και MVP της αναμέτρησης.

Μπορεί πλέον να διανύει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του αλλά ο Ντιά παρόλο που είναι 26 ετών, είναι επαγγελματίας μόλις 4 χρόνια. Προηγουμένως αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας με την ομάδα της Σάιν Κλοντ, πριν τον αγοράσει η Ρεμς το καλοκαίρι

του 2018.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της MARCA, σε εφηβική ηλικία είχε κλείσει τρεις φορές δοκιμαστικά σε επαγγελματικές ομάδες. Την πρώτη, στην Σέντ Ετιέν και σε ηλικία 12 ετών, δεν πήγε ποτέ καθώς χάλασε το αυτοκίνητο του πατέρα του. Τη δεύτερη φορά απορρίφθηκε από την Λυών ενώ την τρίτη φορά ενώ είχε κλείσει δοκιμαστικά στην ουαλική, Ρέξαμ, δεν πήγε λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Αυτές οι ατυχίες τον ανάγκασαν να γίνει ηλεκτρολόγος για να βγάλει τα προς το ζην, πριν έρθει η καθιέρωση στην Ρεμς και η μεγάλη μεταγραφή στην Βιγιαρεάλ.

Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην ομάδα της Σαλερνιτάνα ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 12.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Καρβαχάλ αποκάλυψε το "κρυφό" μήνυμα του Ρούντιγκερ

Μουντιάλ 2022: Μυθική δήλωση Φαν Χάαλ, αυτή την φορά για τη νεκρή μητέρα του

Κανέλο - Μέσι: Ο Αγκουέρο βγήκε μπροστά για τον κουμπάρο του

Keywords
Τυχαία Θέματα