Μοράτα: Το MLS καλεί και τον Ισπανό αλλά αυτός θέλει να κυνηγήσει το όνειρο

10:42 2/11/2023 - Πηγή: Contra

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ατλέτικο Μαδρίτης διανύει ο Αλβάρο Μοράτα και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Relevo ομάδα του MLS θέλει να τον κάνει δικό της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για την Λος Άντζελες Γκάλαξι η οποία έχει προσεγγίσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον κάνει δικό της, χωρίς βέβαια ακόμα να έχει καταθέσει κάποια επίσημη προσφορά για την

αγορά του.

Μάλιστα, η ομάδα του MLS έχει μιλήσει, σε προφορικό επίπεδο, και με την Ατλέτικο ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις της, με τους ροχιμπλάνκος όμως ήδη να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ισπανό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Ισπανός φορ νιώθει καλά στη Μαδρίτη τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ξενιτευτεί πριν από το EURO 2024 στο οποίο μάλιστα και θα είναι ένας εκ των αρχηγών της Ισπανίας.

Ο Ισπανός φορ θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας της χώρας του για την κατάκτηση του τροπαίου και θεωρεί πως μία μεταγραφή στα μέσα της σεζόν μόνο καλό δεν θα του κάνει.

Θυμίζουμε πως ο Μοράτα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 9 γκολ και 2 ασίστ σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ροχιμπλάνκος έχοντας κερδίσει για τα καλά την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η μεγάλη υποχώρηση του Σιμεόνε για να μείνει για "πάντα" στους Ροχιμπλάνκος

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" πάνε από τριάρα σε τρίαρα αλλά ο Τεν Χαχ συνεχίζει τον χαβά του

Η μυθική γκριμάτσα του Κλοπ μόλις έμαθε για την νέα ήττα της Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα