Μίλαν: Ο Μαλντίνι αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής του από τους ροσονέρι

10:07 1/12/2023 - Πηγή: Contra

Παρελθόν από το διοικητικό συμβούλιο της Μίλαν είναι από το περασμένο καλοκαίρι ο θρύλος της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι, έπειτα από έντονες διαφωνίες που είχε για τη διαχείριση των μεταγραφικών υποθέσεων.

Ο Μαλντίνι μίλησε για την αποχώρησή του από την ιταλική ομάδα και, μεταξύ άλλων, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τον πρόεδρο της ομάδας, Πάολο Σκαρόνι για τις ενέργειές του, λέγοντας ουσιαστικά πως ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός θρύλος τόνισε πως ο Σκαρόνι ήταν κοντά στην ομάδα μόνο στις χαρές και υπήρχαν στιγμές που όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στον αγωνιστικό χώρο, αυτός προτιμούσε να φύγει από το γήπεδο και να μην βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

"...Σήμερα υπάρχει νέο διοικητικό συμβούλιο στην ομάδα αλλά και κάποιος που δεν έχει ιδέα και δεν σέβεται την ταυτότητα της Μίλαν. Σεβαστείτε την ιστορία της Μίλαν. Ο πρόεδρος Σκαρόνι πανηγύρισε το Σκουντέτο αλλά εκτός απ' αυτό, τον έβλεπα συχνά να φεύγει από το γήπεδο όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά σε αγώνες..."

Θυμίζουμε πως τα δημοσιεύματα θέλουν τον Μαλντίνι το τελευταίο διάστημα να έχει δεχτεί κρούση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις ευλογίες του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, προκειμένου να αναλάβει θέση αθλητικού διευθυντή στην ομάδα, με τον ίδιο, προς το παρόν, να μην έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ομπαμεγιάνγκ πρώτα "έπαθε" Γκαρνάτσο και μετά "πήρε" poker face

Πρώην άσος των Τσέλσι και Ατλέτικο λέει "αντίο" στο ποδόσφαιρο μετά από μία τετραετία στη Βραζιλία

Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι δύο ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Άγγλο

Keywords
Τυχαία Θέματα