Η συγκινητική ανάρτηση του Ντε Μπρόινε και η υπόσχεση

09:58 19/8/2023 - Πηγή: Contra

Τις υπηρεσίες του Κέβιν Ντε Μπρόινε θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι για μεγάλο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς ο Βέλγος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ιγνυακό τένοντα.

Ο Ντε Μπρόινε είχε ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό και λίγους μήνες νωρίτερα, στον τελικό του Champions League και αποδείχτηκε πως δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει μόνο με θεραπείες.

Μετά από το χειρουργείο ο Βέλγος

μεσοεπιθετικός έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία και απαθανατίζεται με πατερίτσες και το δεμένο του πόδι.

Στην λεζάντα γράφει πως πρόκειται για έναν τραυματισμό που τον έχει επηρεάσει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά αλλά είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει.

" Τα νέα μετά από τον αγωνά με την Μπέρνλι ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για μένα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Τώρα, το χειρουργείο τελείωσε και είμαι έτοιμος να θεραπεύσω το σώμα μου και να επιστρέψω στη δουλειά σύντομα"

Θυμίζουμε πως η Σίτι έχει βγει στην αγορά και αναζητά τον αντικαταστάτη του Βέλγου μέσου με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Ντάνι Όλμο, για τον οποίο όμως οι απαιτήσεις της Λειψίας είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα πήρε το έμβασμα για Ντεμπελέ και ικανοποιεί την επιθυμία του Τσάβι

Τσέλσι: Ο Λάβια πρώτα υπέγραψε και μετά έκανε βιντεοκλήση με το είδωλό του

Τσέλσι: Τεράστια έκπληξη! Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ποτσετίνο για αντι-Κέπα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντε Μπρόινε,nte broine