Η Νάπολι έκλεισε το deal με Όσιμεν, αυτή είναι η ρήτρα μάμουθ που του έβαλε ο Ντε Λαουρέντις

08:48 14/12/2023 - Πηγή: Contra

Σε οριστική συμφωνία με την Νάπολι για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2026 έχει έρθει ο Βίκτορ Όσιμεν σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να μένει στην ιταλική ομάδα τουλάχιστον έως το 2027, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και το deal θα έχει ισχύ ένα χρόνο λιγότερο συν ότι

πλέον υπάρχει και ρήτρα αποχώρησής του, όχι και τόσο απαγορευτική για κάποια κλαμπ.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές φέρεται πως έχουν συμφωνήσει να μπει ρήτρα ύψους 130.000.000 ευρώ στον Νιγηριανό φορ, χρήματα που δεν αποκλείεται να δελεάσουν αρκετές ομάδες να κινηθούν για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο Νιγηριανός φορ θα λαμβάνει με το νέο deal περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που αυτή τη στιγμή αμοίβεται με περίπου 3.500.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να αναφέρει σε τότε δηλώσεις του πως τόσο κάνει μόνο το ένα πόδι του παίκτη.

Στη λίστα της έχει τον παίκτη και η Τσέλσι η οποία ψάχνεται για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Τοντ Μπέλι να μην λογαριάζει για άλλη μία φορά το FFP.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ φέρνει πίσω άρον άρον δανεικό λόγω του χρόνου συμμετοχής του

Ρεάλ: Τα χρήματα που πρέπει να δώσουν οι Μαδριλένοι για να αγοράσουν τον διάδοχο του Καρίμ

Ο νεός Εμπαπέ ξελάσπωσε την Παρί και πήρε άλλο ένα βραβείο πολυτιμότερου παίκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα