Η Λάτσιο συμφώνησε να πάρει το μεγαλύτερο ταλέντο της Ρωσίας, αλλά ο Κάμαντα της βάζει δύσκολα

13:59 25/7/2023 - Πηγή: Contra

Ο Αρσέν Ζακαριάν, σούπερ ταλέντο από την ρωσική αγορά, έφτασε μισό βήμα από την Τσέλσι τους προηγούμενες μήνες ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Τώρα, ο 20χρονος μέσος από την Σαμάρα, βρίσκεται πάλι κοντά στο να γίνει παίκτης Ευρώπης για λογαριασμό της Λάτσιο, όμως, και πάλι έχει προκύψει ζήτημα στη μετακίνησή του. Συγκεκριμένα, οι Ρωμαίοι έχουν βρει συμφωνία με την Ντιναμό Μόσχας στα 15.000.000 ευρώ κι εφόσον ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, τότε δεν θα έχουν χώρο για άλλον παίκτη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συμφωνία θα προχωρούσε σε περίπτωση που η διοίκηση της

Λάτσιο δεν σκάλιζε και την υπόθεση του free agent, Κάμαντα ο οποίος από τότε που άφησε την Άιντραχτ κυκλοφορεί στην αγορά. Το δίλημμα μεγάλο: Να πάρει τον ταλούντο Ρώσο ή τον έμπειρο Γιαπωνέζο και να κλείσει τις θέσεις ξένων;

Πάντως, ο Ζακαριάν θα έχει εκ νέου την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη, καθώς περιμένουν στη γωνία τόσο η Φέγενορντ όσο και ο Άγιαξ. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν επιδείξει τεράστιο ταλέντο στην απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και έπειτα στην πώλησή τους με πάρα πολλά εκατομμύρια. Το συμβόλαιο του Ζακαριάν με τους Μοσχοβίτες εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα