Η Φούλαμ δυσκολεύει το έργο της Μπάγερν: "Έδεσε" το μεγάλο της αστέρι

08:46 15/9/2023 - Πηγή: Contra

Σε σίριαλ με άδοξο τέλος εξελίχθηκε η μεταγραφή του Ζοάο Παλίνια στη Μπάγερν καθώς, ενώ η γερμανική ομάδα τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Φούλαμ, τελικά το deal 'ναυάγησε" επειδή οι άγγλοι δεν μπόρεσαν να βρουν έγκαιρα τον κατάλληλο αντικαταστάτη.

Η Φούλαμ δεν "καιγόταν" να παραχωρήσει τον παίκτη, κάτι που του το είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή στους Βαυαρούς και μετά από το "ναυάγιο" της μεταγραφής του θέλησε να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο με

αυξημένες οικονομικές απολαβές μέχρι το 2028.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πιστός στην ομάδα λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως " έγινε μεγάλη ιστορία για μένα, ακούσατε πολλά πράγματα για το μέλλον μου αλλά είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Φούλαμ. Είμαι δεσμευμένος στο 100% μ' αυτό τον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της απόκτησης του παίκτη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αναμένεται να επανέλθει σ' αυτή του χειμώνα και να τον κάνει δικό της χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο η Φούλαμ να αλλάξει τους όρους της προηγούμενης συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Τρελάθηκε ο Τούχελ, "παραγκωνίζει" παίκτη που κόστισε σχεδόν 70 εκατ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "ψήνεται" για Κβαρατσχέλια αλλά δεν μπορεί να τον πάρει με τίποτα, οι δύο λόγοι

Ο Μπαλοτέλι φέυγει άρον άρον από την Σιόν, αυτός είναι ο επόμενος του προορισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα