Η εθνική Γκάνας ζητά ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ

14:57 4/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κόμπι Μαϊνού δέχτηκε μια ξαφνική πρόταση μετά την ανοδική του πορεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μαϊνού συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Μάντσεστερ, καθώς πρόσφατα σκόραρε το νικητήριο γκολ της ομάδας του εναντίον της Γουλβς και φαίνεται πως αντιμετωπίζει με ωριμότητα τα φώτα της δημοσιότητας, αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του νεαρού.

Ο Μαϊνού έχει παίξει 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, σκοράροντας στις δύο τελευταίες εμφανίσεις του και οι οπαδοί της Αγγλίας ζητούν να

συμπεριληφθεί στα σχέδια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Euro 2024 αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Μαϊνού, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει την Αγγλία σε επίπεδο νέων, προσελκύει το ενδιαφέρον της Γκάνας, η οποία θέλει ο νεαρός να εκπροσωπήσει το αφρικανικό έθνος αντ' αυτού.

Ο εκκολαπτόμενος μέσος δικαιούται να εκπροσωπήσει τη Γκάνα λόγω των γονιών του, με τον παίκτη να επισκέπτεται τακτικά τη χώρα κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου του.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, η Ομοσπονδία της Γκάνας πιστεύει ότι έχει πιθανότητες να πείσει τον Μαϊνού να παίξει για λογαριασμό της, παρόλο που έχει αγωνιστεί στην Αγγλία μικρότερος.

Μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Γκάνας, δήλωσε: "Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας ενδιαφέρεται να παρακολουθεί, να προσελκύει και να πείθει όλα τα επιλέξιμα ταλέντα για τις διάφορες εθνικές ομάδες της. Ο Κόμπι είναι σίγουρα ένα από αυτά τα απίστευτα ταλέντα και η Ένωση θα χαρεί να συνεργαστεί μαζί του και με πολλούς σαν κι αυτόν εντός και εκτός συνόρων"

Διαβάστε περισσότερα.

Ο μεγάλος αστέρας της Γιουνάιτεντ κοιτά την επιστροφή στους πάγκους

Παίκτης της Γιουνάιτεντ απέρριψε τους Σαουδάραβες

Keywords
Τυχαία Θέματα