Η Ατλέτικο έδωσε το πράσινο φως στον Ζοάο Φέλιξ να κάνει τ' όνειρό του πραγματικότητα

09:45 19/7/2023 - Πηγή: Contra

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει ως όνειρο να παίξει στην Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως η επιθυμία που εξέφρασε προ ημερών θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει η μετακίνηση του Πορτογάλου επιθετικού στην ομάδα του Τσάβι.

Οι δύο ομάδες εντός των ημερών αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ώστε να βρουν την ιδανική φόρμουλα για πετύχουν deal. Οι άνθρωποι της Μπάρτσα

-όπως αναφέρει η AS- έχουν φτιάξει το οικονομικό σκέλος της δικής τους πλευράς στα μέτρα τους και ευελπιστούν να τελειώσουν τη δουλειά σύντομα.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Φέλιξ να μετακομίσει στην Βαρκελώνη με δανεισμό και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Θυμίζουμε οι Μπλαουγκράνα είχαν κάνει κίνηση για τον Ζοάο το 2022, Γενάρη, με την Ατλέτικο να λέει "ναι" αρχικά, αλλά στη συνέχεια να παίρνει πίσω την απόφασή της.

Ο Φέλιξ με τον Σιμεόνε τα έχουν σπάσει από καιρό και ο Αργεντινός δεν τον ήθελε στην Ατλέτικο γεγονός που είχε φέρει τον δανεισμό του 23χρονου στην Τσέλσι στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το 2019 οι Μαδριλένοι είχαν πληρώσει 127.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα για τον νεαρό σούπερ σταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα