Η Αλ Ιτιχάντ έφτασε το "ταβάνι" της για Σαλάχ, κρίσιμο ραντεβού με Λίβερπουλ

09:13 7/9/2023 - Πηγή: Contra

Δεν τα παρατάει με τίποτα η Αλ Ιτιχάντ και ετοιμάζεται για την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι, αναμένεται να διεξαχθεί άμεσα νέα συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Λίβερπουλ και της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αιγύπτιου εντός της ημέρας.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ

φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει στη Λίβερπουλ, προκειμένου να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, ένα ποσό κοντά στα 240.000.000 ευρώ ενώ στον ποδοσφαιριστή προσφέρει συμβόλαιο περίπου στα 190.000.000 ευρώ, ανάλογο δηλαδή μ' αυτό των Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

Πάντως, παρά την εξωφρενική προσφορά της Αλ Ιτιχάντ, η Λίβερπουλ δεν φέρεται διατεθειμένη να αλλάξει στάση καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί τον Σαλάχ βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας.

Τη μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ δεν έχει στα πλάνα του ούτε και ο ίδιος ο Αιγύπτιος καθώς θεωρεί πως βρίσκεται ακόμα ποδοσφαιρικά στο κορυφαίο επίπεδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν έθεσε τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του χειμώνα μετά το "μπιφ" με Τούχελ

Η φάση με το ανασυρόμενο χορτάρι του Μπερναμπέου θυμίζει υπερπαραγωγή Transformers

Κι όμως ξέμειναν: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι 11 ελεύθεροι στο παζάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα