Γκάβι: Μετά την Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα και με την Ισπανία αλλά για άλλο λόγο

09:27 30/3/2023 - Πηγή: Contra

Σε "μπελάδες" έχει μπει ο Γκάβι με την Μπαρτσελόνα καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μπλαουγκράνα δεν τους επιτρέπουν να μπορέσουν να τον δηλώσουν στη LaLiga με το νέο του συμβόλαιο κάτι που βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στην ομάδα από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Γκάβι

βρέθηκε στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας, όπως αναμενόταν άλλωστε, αλλά προκάλεσε αρνητική εντύπωση με τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσο της Μπαρτσελόνα επιλέχθηκε από τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας της Ισπανίας να είναι ένας από αυτούς που θα πάει να υπογράψει ορισμένα αυτόγραφα σε προγραμματισμένη εκδήλωση της ομάδας.

Ο Γκάβι προσπάθησε να αποφύγει με κάθε τρόπο την παρουσία σ' αυτή την εκδήλωση λέγοντας πως έχει πονοκέφαλο αλλά τελικά δεν την... γλίτωσε και πήγε κανονικά.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφορά του Γκάβι προκαλεί αρνητική εντύπωση στους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας της Ισπανίας, οι οποίοι αναμένεται να είναι πιο αυστηροί μαζί του σε ανάλογες ενέργειες στο μέλλον.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο" αποκάλυψε πως θέλει Premier League

Άρσεναλ: Όσοι θέλουν να δουν φιέστα πρέπει να δώσουν... μισή περιουσία

Το update της υπόθεσης Γκουντογκάν, πάντα στο κόλπο η Μπάρτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα