Γιαμάλ: Θα ήθελε να φτάσει το ποδοσφαιρικό μέγεθος των Μέσι και Ινιέστα, "200 εκατομμύρια για εμένα;", αναρωτιέται

14:10 5/4/2024 - Πηγή: Contra

Ο Λαμίν Γιαμάλ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες δημιουργώντας προσδοκίες για κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Ο ίδιος δεν φοβάται να υιοθετήσει το βάρος του εκλεκτού που θα καταφέρει να σκαρφαλώσει εκεί που ελάχιστοι μπόρεσαν και δήλωσε πως θα ήθελε μετά από χρόνια να θεωρείται θρύλος της Μπαρτσελόνα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και τα συναισθήματά του προς τον Λαπόρτα.

Οι δηλώσεις

"Ο Λαπόρτα είπε ότι απέρριψε προσφορά

200 εκατ. ευρώ για μένα; Ναι, είμαι χαρούμενος γι' αυτό, καθώς ο πρόεδρος αναγνωρίζει τη δουλειά μου, το ποδόσφαιρό μου- επίσης, θα ήθελα να γίνω θρύλος του συλλόγου".

"Θα ήμουν περισσότερο από ευτυχής να γίνω σαν τον Μέσι, τον Ινιέστα, τον Χάβι, τον Πουγιόλ μια μέρα... Το ελπίζω, τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσω".

"Ηρεμήστε, υπάρχουν 2 χρόνια μέχρι το επόμενο συμβόλαιό μου. Τώρα επικεντρώνομαι στους αγώνες".

Ο νεαρός Ισπανός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Αν η επιλογή να κυνηγήσει την κορυφή είναι δική του και το έχει θέσει ως στόχο, τότε οι Καταλανοί ίσως έχουν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες μίας ακόμη περίπτωσης ποδοσφαιριστή που θα φέρει νέα δυναμική στον σύλλογο.

Βέβαια, ακόμη και αν συνεχίσει να βελτιώνεται ο Γιαμάλ με γοργούς ρυθμούς, ο αντίκτυπός της προσφοράς του στην ομάδα ενδέχεται να υπονομευτεί αν οι "Μπλαουγκράνα" δεν καταφέρουν να σηκώσουν κεφάλι οικονομικά. Η υγεία και η σταθερότητα ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας των περασμένων μεγαλείων και χωρίς αυτό η ομάδα θα χτίζει στην άμμο.

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Κανσέλο και άλλος παίκτης θέλει Μπαρτσελόνα, τα λόγια του Φέλιξ που άναψαν φωτιές στον Πεπ

Και η Γιουβέντους σε αναζήτηση προπονητή: Το φαβορί και η μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα