Φρενίτιδα για τον "Τούρκο Μέσι", τον θέλει όλη η Ευρώπη

08:07 24/6/2023 - Πηγή: Contra

Μύριζε από την πρώτη στιγμή που η Φενερμπαχτσέ έριξε στο χορτάρι τον γεννημένο το 2005 Αρντά Γκιουλέρ πως θα γινόταν μάχη μεταξύ των μεγάλων ομάδων για την απόκτησή του. Αρχικά, όταν ο Τούρκος ανέβαζε τη δημοφιλία του είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα σχετικά με τις απαιτήσεις της Φενέρ και ανέφεραν ποσά από 40.000.000 ευρώ και πάνω.

Ωστόσο, η αποκάλυψη της ρήτρας των 17,5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του έφερε πανικό με την καλή έννοια για τους διεκδικητές του. Τις τελευταίες ώρες γίνεται πραγματικά χάμος με την ονοματολογία για τα κλαμπ που βρίσκονται στο κατόπι του και θέλουν να τον πάρουν

κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 18χρονος επιτελικός μέσος που μπορεί να παίξει και στα πλάγια της επίθεσης φέρεται να απασχολεί: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Τότεναμ, Νιουκάστλ, Σεβίλλη και σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα και την Λίβερπουλ. Εννοείται πως τα 17.500.000 ευρώ δεν είναι τίποτα για τις προαναφερθείσες ομάδες και η μάχη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Γκιουλέρ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε 35 φορές, σκόραρε 6 ενώ έδωσε και 7 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το μέλλον του. Επίσης, και η Φενέρ παραμένει σιωπηλή περιμένοντας πιθανότητα την "επίθεση" που θα δεχθεί από τους μεγάλους της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα