Φανέλες με άρωμα... Σερ Άλεξ

13:10 9/2/2024 - Πηγή: Contra

Οι εντός και εκτός έδρας φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο "διέρρευσαν" στο διαδίκτυο.

Τον Σεπτέμβριο, η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας Qualcomm, σύμφωνα με την οποία η μάρκα Snapdragon θα αντικαταστήσει την TeamViewer ως χορηγός της πρώτης φανέλας από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Ως αποτέλεσμα, το άμεσα αναγνωρίσιμο λογότυπο της Snapdragon,

το οποίο παρουσιάζει ένα σχήμα S σε κόκκινο χρώμα με χαρακτηριστικά δράκου πάνω σε μια λευκή μπάλα, θα βρίσκεται του χρόνου στη μέση των εντός, εκτός έδρας και τρίτων φανελών της Γιουνάιτεντ.

Αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον καινούριο χορηγό, οι διαρροές εικόνων από την εντός και εκτός έδρας φανέλα της επόμενης σεζόν έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο, με τους οπαδούς να είναι ενθουσιασμένοι από τον νέο χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Κάποιοι συνέκριναν το λογότυπο της Snapdragon με τον παλιό χορηγό Vodaphone, ο οποίος εμφανιζόταν στο μπροστινό μέρος της φανέλας της United από το 2000 έως το 2006, ενώ άλλοι εκτίμησαν το "ρετρό" στυλ της φανέλας.

Όσον αφορά τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Qualcomm, η οποία θα προωθήσει τη θυγατρική της μάρκα Snapdragon, φέρεται πως θα αποφέρει πάνω από 60 εκατομμύρια λίρες ετησίως.

Διαβάστε περισσότερα

Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο σε ανερχόμενο αστέρι η Γιουνάιτεντ

Κοντά σε μεγάλη Ιταλική ομάδα ο Πότερ

Keywords
Τυχαία Θέματα