Έρλινγκ Χάλαντ: Η "αγία τετράδα" που συνέτριψε ο Νορβηγός με το 40ο του γκολ

12:43 29/11/2023 - Πηγή: Contra

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Έρλινγκ Χάλαντ και αυτή τη φορά σειρά είχε το Champions League εκεί όπου ο Χάλαντ έφτασε τα 40 γκολ σε μόλις 35 συμμετοχές στη διοργάνωση.

Ο Νορβηγός σταρ έφτασε τα 40 τέρματα γρηγορότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του θεσμού και συνέτριψε την επίδοση

του μέχρι πρότινος πρώτου της σχετικής λίστας, Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έφτασε τα 40 γκολ στο 45ο του παιχνίδι στο Champions League.

Ο Ολλανδός είναι το μοναδικό μέλος της λίστας που δεν είναι εν ενεργεία καθώς την πρώτη 5αδα των παικτών που... σαραντάρισαν πιο γρήγορα συμπληρώνουν οι Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Εξίσου εντυπωσιακό με την ανεπανάληπτη επίδοση του Χάλαντ είναι το γεγονός πως εκτός 5αδας βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά το γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης 140 γκολ σε 183 αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η πρώτη 5αδα Έρλινγκ Χάλαντ, 35 αναμετρήσεις Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, 45 αναμετρήσεις Κιλιάν Εμπαπέ, 59 αναμετρήσεις Λιονέλ Μέσι, 61 αναμετρήσεις Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, 61 αναμετρήσεις Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ πολιορκεί τα δύο wonderkid της Μπενφίκα που κοστίζουν συνολικά 200 εκατ. ευρώ

Ο Εμπαπέ πήγε να μιμηθεί τον... Γκαρνάτσο αλλά τα έκανε μαντάρα

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου καλοβλέπει το reunion με το αστέρι της Αλ Ιτιχάντ που ψάχνεται για Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα