Έκανε μεταγραφάρες, είχε προπονητή τον Λίπι και έπεσε κατηγορία

12:13 27/12/2022 - Πηγή: Contra

Η εποχή που οι Κινέζοι άνοιγαν τη βρύση, τα χρήματα έρεαν άφθονα και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές δυσκολεύονταν να πουν "όχι" στην προοπτική της μετακόμισής τους στην Κίνα, τελείωσε. Η πανδημία τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε καταλυτικό ρόλο και πλέον ομάδες όπως η Γκουανζού FC ζουν τις συνέπειες.

Το κλαμπ που κατέκτησε οκτώ πρωταθλήματα και ήταν η απόλυτη δύναμη του κινεζικού ποδοσφαίρου υποβιβάστηκε! Πρόκειται για μία ομάδα την οποία είχαν προπονήσει άνθρωποι όπως ο Μαρσέλο Λίπι και ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, δηλαδή Παγκοσμίου Πρωταθλητές με τις Ιταλία και Βραζιλία αντίστοιχα.

Πρωταθληματικό πέρασμα από την Γκουανζού είχε κάνει και ο Φάμπιο Καναβάρο, ενώ στην ομάδα αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Τζάκσον Μαρτίνες, Παουλίνιο, Ταλίσκα, Άλαν, Ντιαμάντι και Έλκεσον. Για τον Κολομβιανό φορ και για τον Βραζιλιάνο μέσο πρώην της Μπαρτσελόνα η Γκουανζού είχε πληρώσει πάνω από 40.000.000 ευρώ για τον καθένα.

Η Γκουανζού FC χωρίς κανέναν ξένο στο ρόστερ της και με Κινέζο προπονητή είναι στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά...

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

Μπέλιγχαμ: Αποκαλυφθήκαν τα ποσά που του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δεν έπεισε τον Χάκπο να γίνει Ρονάλντο ούτε στη γλώσσα του

Keywords
Τυχαία Θέματα