Εμπαπέ: Το πάθημα του 2022 έγινε μάθημα για την Ρεάλ και πλέον περιμένει το "σήμα" του Γάλλου

08:54 14/11/2023 - Πηγή: Contra

Το ένα μετά το άλλο διαδέχονται τα σενάρια για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ μετά την δημόσια τοποθέτηση της Ρεάλ πως δεν ασχολείται με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γάλλος έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της Παρί πως πρόθεση του είναι να κάνει χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ θέλει τον παίκτη αλλά

δεν το διατυμπανίζει καθώς δεν επιθυμεί να δημιουργήσει προσδοκίες στους οπαδούς της για κάτι το οποίο δεν εξαρτάται από την ίδια, ειδικά μετά το σίριαλ του 2022

Οι Μαδριλένοι έχουν στο μυαλό τους το πάθημα του 2022 όταν και ο Εμπαπέ ενώ τα είχε βρει σε όλα με τους Μαδριλένους άλλαξε τελευταία στιγμή στάση και αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Παρί.

Έτσι, ναι μεν έχουν σε πρώτο πλάνο τον Κιλιάν, αλλά περιμένουν από τον ίδιο να δείξει έμπρακτα πως έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από την Παρί και να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Αυτή η κίνηση του Γάλλου κάνει τη Ρεάλ να είναι ιδιαίτερα δύσπιστη γι' αυτό και τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις για τη γραμμή κρούσης με την επίσκεψη της μάνατζερ του Χάλαντ στη Μαδρίτη να κινεί τις υποψίες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Οι Μαδριλένοι πήραν μεγάλη απόφαση για το θέμα των τραυματισμών μετά το "φιάσκο" με τον Γκιουλέρ

Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ τριβεί τα χέρια της με τις μαγικές εμφανίσεις του Άγγλου, ποιες οι προθέσεις της Χετάφε

Σάντσο: Ανατροπή! Η "Μεγάλη Κυρία" μπήκε ξανά στο κόλπο για την απόκτησή του, τι προσφέρει

Keywords
Τυχαία Θέματα