Μπαρτσελόνα: Οι μπλαουγκράνα θέλουν παίκτη που δεν υπολογίζει ο Ποστέκογλου λόγω φυσικής κατάστασης

11:33 26/9/2023 - Πηγή: Contra

Μόλις 3.4 εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε η Μπαρτσελόνα για μεταγραφές την καλοκαιρινή περίοδο εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Η ομάδα του Λαπόρτα αναζητά έσοδα από παντού προκειμένου να μπορέσει να είναι πιο άνετη τον ερχόμενο Γενάρη και σύμφωνα με την καταλανική SPORT σχεδιάζει να κάνει το χατίρι του Τσάβι για λογαριασμό άσου της Τότεναμ.

Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, του οποίου την απόκτηση έχει εισηγηθεί εδώ και αρκετό καιρό ο Ισπανός τεχνικός, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως αυτό δεν

αποκλείεται να γίνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αντί του ποσού των 13.000.000 ευρώ.

Πάντως , ο Λο Σέλσο μόνο καλά δεν έχει αρχίσει την χρονιά με την Τότεναμ καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου, καταγράφοντας μόλις 122 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, το ισπανικό μέσο αναφέρει πως ένας από τους λόγους του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του είναι η κακή φυσική του κατάσταση.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή εκδήλωσε τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η Μπέτις, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει το deal αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τον έστειλε δανεικό στην Serie B, αυτός εντυπωσιάζει και "κυνηγά" την επιστροφή

Η Τσέλσι έχει άλλη μία ευκαιρία για να μην σημειώσει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ της ιστορίας της

Συμπαίκτης του Μέσι βρέθηκε ένα βήμα πριν την Premier League αλλά τελικά υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Ποστέκογλου,bartselona, postekoglou