Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τσεκάρει ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της Γιουνάιτεντ που θα γίνει free agent το 2024

12:50 29/9/2023 - Πηγή: Contra

Σε αναζήτηση ενός παίκτη για τα άκρα της επίθεσης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι να δίνει έμφαση σε ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Μπάρτσα να τσεκάρει από τη δεξαμενή των ελεύθερων την περίπτωση του άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Νίκο Γουίλιαμς του οποίου το συμβόλαιο με τους "Βάσκους" λήγει τους επόμενους μήνες.

Νεότερη ανάρτηση της MundoDeportivo αναφέρει πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν

οι μπλαουγκράνα είναι και αυτή του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Μαρσιάλ, για τον οποίο οι "κόκκινοι διάβολοι" έβγαλαν από τα ταμεία τους το 2015 ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Μονακό.

Το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Γιουνάιτεντ να διατηρεί το δικαίωμα να το ανανεώσει για άλλον ένα χρόνο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ερχόμενος στις περισσότερες από τον πάγκο, με τον Έρικ Τεν Χαχ να μην καίγεται για την παραμονή αλλά την Γιουνάιτεντ να είναι σκεπτική καθώς πρόκειται για ένα από τα ακριβά περιουσιακά της στοιχεία.

Θυμίζουμε πως οι μπλαουγκράνα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δαπάνησαν για μεταγραφές μόλις 3.4 εκατομμύρια ευρώ και προχώρησαν στην απόκτηση είτε ελεύθερων είτε δανεικών, με τους Γκουντογκάν, Φέλιξ και Κανσέλο να ξεχωρίζουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιντάν: Ο "όρος Νιούκαστλ" που έβαλε στην Μαρσέιγ για να πει το ναι

Τσέλσι: Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις στους "μπλε", έφυγε και θρύλος της ομάδας

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έχει κυκλώσει ήδη τον αντι - Σαλάχ, αν οι Σαουδάραβες επιστρέψουν

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Τσάβι, Γιουνάιτεντ, 2024,bartselona, tsavi, giounaitent, 2024