Μπαρτσελόνα: Ο αντι-Μπουσκέτς και ο άλλος στόχος του Τσάβι

09:34 19/6/2023 - Πηγή: Contra

Δύσκολο είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP δεν της επιτρέπει να προχωρήσει σε αρκετές κινήσεις για την ενίσχυση της.

Ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως προτεραιότητα της ομάδας είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα αναπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που άφησε ο Σέρτζιο Μπούσκετς αλλά και ενός ακόμα ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή.

Πρόσφατο δημοσεύμα ήθελε τους Μπλαουγκράνα να έχουν κάνει κίνηση

για την απόκτηση του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν, του οποίου λήγει το συμβόλαιο με τους "Πολίτες" και δεν φέρεται πως υπάρχει πρόθεση από τον ποδοσφαιριστή για να ανανεωθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min, οι δύο περιπτώσεις, πέρα από τον Γκουντογκάν, που τσεκάρει ο Τσάβι είναι αυτές του Τζιοβάνι Λο Σέλσο της Βιγιαρεάλ και του Αντριέν Ραμπιό της Γιουβέντους.

Ο Λο Σέλσο τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Βιγιαρεάλ από την Τότεναμ , με το συμβόλαιό του με τα "Σπιρούνια" να εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Η περίπτωση του Ραμπιό είναι πιο απλή. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Γιουβέντους λήγει στο τέλος του μήνα και δεν φέρεται πως υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθεί και από τις δύο πλευρές.

Για τον 28χρονο χαφ, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ, η οποία, έπειτα από σχετική εισήγηση του Ολλανδού έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ενίσχυση σε όλες τις θέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Οι δύο προτεραιότητες του Κλοπ για τη μεσαία γραμμή

Παρί: Έκλεισε τον "καλύτερο προπονητή στον κόσμο", τι απομένει για τις ανακοινώσεις

Χάλαντ: Αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς μετά από ασεβή κίνηση

Keywords
Τυχαία Θέματα