Μπαρτσελόνα: Κλείδωσε η πρώτη προσθήκη των μπλαουγκράνα εν όψει Γενάρη

08:43 4/12/2023 - Πηγή: Contra

Μία αρκετά σημαντική προσθήκη θα έρθει στα χέρια του Τσάβι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το FFP.

Συγκεκριμένα, οι μπλαουγκράνα κατάφεραν να εξασφαλίσουν την προσθήκη του Βίτορ Ροκέ από τον ερχόμενο Ιανουάριο παρά το γεγονός πως η αρχική συμφωνία με την Ατλέτικο Παραναένσε ανέφερε πως το deal θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι του 2024.

Έτσι, οι φίλοι της Ατλέτικο Παραναένσε είχαν την ευκαιρία να

αποχαιρετήσουν τον νεαρό Βραζιλιάνο παίκτη κατά την αλλαγή του στην αναμέτρηση με την Σάντος για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, με την ομάδα μάλιστα να δημοσιεύει ένα συγκινητικό βίντεο στον λογαριασμό της στο twitter.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφή του Ρόκε στην Μπαρτσελόνα θα κοστίσει στους μπλαουγκράνα ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ, με τους μπλαουγκράνα, αν κρίνουμε από τις εξελίξεις, να μπορούν να δηλώσουν την εν λόγω μεταγραφή από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος πάει Βαρκελώνη έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν με την Ατλέτικο Παραναένσε όπου σε 45 συμμετοχές είχε 21 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Σουάρες αποχαιρέτησε την Βραζιλία και έθεσε τον όρο της τελικής του απόφασης

Η Μπενφίκα πάει για κίνηση-ματ με Ντι Μαρία κόντρα στις προθέσεις του

Έλυσε τον γρίφο ο Ντε Λαουρέντις: Ολοκληρώνει το deal με το μεγάλο αστέρι της Νάπολι

Keywords
Τυχαία Θέματα