Μπάγερν: Το αστρονομικό ποσό που προσφέρει για Αραούχο αλλά δεν συγκινεί την Μπαρτσελόνα

09:32 11/12/2023 - Πηγή: Contra

Ασφυκτικό πρέσινγκ στον Ρόναλντ Αραούχο ασκεί η Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει άμεσα στο Μόναχο και να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Μπάρτσα με την Μπάγερν πάντως να σχεδιάζει την επισημοποίηση του ενδιαφέροντός της για τον παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της.

Συγκεκριμένα,όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ και αναπαράγουν τα γερμανικά

μέσα, οι Βαυαροί ετοιμάζονται να βγάλουν από τα ταμεία τους για την αγορά του ποδοσφαιριστή ένα ποσό πάνω από τα 70.000.000 ευρώ, κοντά σ' αυτό που δαπάνησε για να κάνει δικό της τον Λούκας Ερναντές το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν και έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 80.000.000 ευρώ.

Η Μπάγερν φέρεται πως πλέον έχει αλλάξει πολιτική και προχωράει σε αρκετές κινήσεις άνω των 70.000.000 ευρώ, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι αντί ενός ποσού που μαζί με τα μπόνους ξεπέρασε τα 100.000.000 ευρώ.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα θα απαντήσει θετικά στην εν λόγω πρόταση καθώς η ρήτρα πώλησης του κυμαίνεται στο 1 δις ευρώ με τους μπλαουγκράνα μάλιστα να φέρονται διατεθειμένοι να του καταθέσουν νέα ανανέωσης με βελτιωμένες μάλιστα αποδοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει δώρο Χριστουγέννων στον πρώτο στόχο του Τούχελ για να σταματήσουν τα τηλέφωνα

Η Χιρόνα χτυπάει το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή παίκτη με πρόσφατο πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα

Η Σοσιεδάδ έχει απογειωθεί και βάζει τις βάσεις για πέντε μεγάλες πωλήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάγερν, Αραούχο, Μπαρτσελόνα,bagern, araoucho, bartselona