Αλ Νασρ, πληρώνει αδρά για να φτιάξει "κλάσικο". Θέλει και παίκτη της Μπαρτσελόνα

15:09 30/12/2022 - Πηγή: Contra

Η Σαουδική Αραβία διεκδικεί το Μουντιάλ 2030 και φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει το εγχώριο πρωτάθλημά της πιο λαμπερό από ποτέ. Εδώ και αρκετές εβδομάδες η Αλ Νασρ φέρεται να φλερτάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πληρώνοντάς τον πάνω από 200.000.000 ευρώ το χρόνο για να τον πείσει να παίξει εκεί ποδόσφαιρο.

Μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 κυκλοφόρησαν σενάρια πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει χτυπήσει την πόρτα και του Σέρχιο Ράμος, δηλαδή ενός ακόμα πρώην Μαδριλένου που τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται στην Παρί Σεν

Ζερμέν που χρηματοδοτείται από το Κατάρ.

Ωστόσο, τα σενάρια δεν σταματούν στους δύο προαναφερθέντες. Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο εστιάζουν στον Σέρχιο Μπούσκετς. Ο Τσάβι έχει δώσει το ΟΚ το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου να επεκταθεί, αλλά στο κόλπο φέρεται να έχει μπει η Αλ Νασρ και μάλιστα παρουσιάζεται πως ο Ισπανός έχει ήδη στα χέρια του μία τεράστια πρόταση από τους Σαουδάραβες.

Και ο Μέσι, πάντως, δουλεύει με τους Σαουδάραβες καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό έχει πουλήσει τα δικαιώματα της εικόνας του στο κράτος και λειτουργεί ως πρεσβευτής για τη διαφήμισης της Σαουδικής Αραβίας παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

Η μάνα του Πελέ ζει και δεν θα κλάψει στην κηδεία του θρύλου

Αντσελότι: Ο Ιταλός απάντησε εάν η Ρεάλ διώχνει τον Αζάρ

Σίτι: Πληρώνει τη ρήτρα και "τρώει" από την Μπενφίκα το διάδοχο του Έντσο Φερνάντες

Keywords
Τυχαία Θέματα