Αυτοί είναι οι τρεις μεγάλοι στόχοι της Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι ενόψει 2024

15:34 23/10/2023 - Πηγή: Contra

Σε... διακοπές βρίσκονται πλέον οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ Μαϊάμι μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του MLS και πλέον εχει αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μεγάλος στόχος της ομάδας του Μπέκαμ είναι να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο κλίμα για τον Λιονέλ Μέσι γι αυτό και δύο από τους τρεις βασικούς στόχους της ομάδας είναι ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στο πλευρό του Αργεντίνου.

Ο λόγος για τους Λουίς Σουάρες και

Σέρτζι Ρομπέρτο με τους οποίους ο Μέσι μεγαλούργησε την περίοδο της θητείας του στη Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με την Γκρέμιο λήγει στο τέλος του 2023, η Ίντερ Μαϊάμι τον έχει προσεγγίσει αλλά ο Σουαρές αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο και ενδέχεται να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι πλέον αρχηγός της Μπαρτσελόνα αλλά η ανοικοδόμηση που γίνεται σε όλες τις θέσεις στους μπλαουγκράνα έχει επηρεάσει το χρόνο συμμετοχής του καi μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο αποχώρησης. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Το τρίτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα του Μπέκαμ είναι αυτό του Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ρεάλ και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί. Η απόκτησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2024 μοιάζει αλλά δεν αποκλείεται το deal να γίνει το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως στην Ίντερ Μαϊάμι, πλην του Λιονέλ Μέσι, βρίσκονται και οι Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς, ενώ το προηγούμενο διάστημα γέφυρες επικοινωνίας άνοιξαν και με τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος όμως κατέληξε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα έκανε τον Τσάβι κιθαρίστα για χάρη των Rolling Stones

Η Άστον Βίλα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με πρωταγωνιστή παίκτη που έδιωξε με "ψίχουλα" η Σίτι

Μπαρτσελόνα: 17χρονο wonderkid της Μασία έδωσε τη νίκη 23 δευτ. μετά το ντεμπούτο του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοί, Ίντερ Μαϊάμι, Μέσι, 2024,aftoi, inter maiami, mesi, 2024